Koleksi Fridge Magnet dan Keychain November 13

13:34

Assalamualaikum.. Untuk koleksi bulan November nie Fiza nak publish FM dan keychain yang Fiza dapat daripada member-member opis, ada juga datang dari hadiah top komentor dan ada juga yang Fiza beli sendiri.. semuanya Fiza dapat dalam bulan November...
2 in 1 Keychain + FM ( yg dlm plastik) dan keychain Teluk Batik...
Kak As member opis belikan sebagai cenderahati.. 
Keychain dari Blogger Zarena aka member Opis.. 
Cenderahati dari Port Dickson.. 
FM dan Keychain dari blogger Zarena 
Fiza dapat untuk Top Komentors Oktober dan November 
FM dari bos.. cenderahati dari Genting Highland 
FM nie pula dari Sarawak.. Member opis Nadia yang berikan..
FM dari Cameron Highland.. 
Fiza beli masa bercuti awal November lepas.. 
Keychain nie pun Fiza beli.. 
Yang nie Fiza beli di Mydin Subang.. FM Anggur..
Buat masa nie semua koleksi masih Fiza simpan dalam kotak jer.. just kumpul2 dan mmg bercadang nak beli board tuk FM Fiza nie.. Dulu mmg Fiza lekat kat peti ais.. sampai penuh kiri kanan, tapi sejak baca artikel yang FM nie bagi kesan buruk pada makanan yang disimpan dalam peti ais.. terus Fiza cabut semua FM yang ada.. 

You Might Also Like

24 kitty baik hati komen

  1. uiks...banyak gak keychain nie..biasa simpan kat umah atau kat opis??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. wahhhh banyak! bagus juga tu beli board khas untuk letak FM..at least tersusun dan kita tahu nak letak kat mana kan :)

    ReplyDelete
  3. Wahh ! Banyaknyaaa koleksi dia. Penuhlah fridge. :D

    ReplyDelete
  4. cantik-cantik key chin :)

    singgah sini
    http://istiqamah1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Wahh banyaknyaa .. MEsti akak suka collect benda ni kan.. Cntik2 smuanyaa

    ReplyDelete
  6. owh , baru tau yg fm blh beri kesan buruk pada makanan dlm peti sejuk .

    ReplyDelete
  7. semuanya comel.. bagus fiza kumpulkan semuanya..

    ReplyDelete
  8. Banyak haa koleksinya. semua cantik2! keep chaiyok to collect more!

    ReplyDelete
  9. Wahh, banyak nyerr. Koleksi saya baru sikit jer...

    ReplyDelete
  10. comel comel rekabentuknya! kenit singgah menabung here :D

    ReplyDelete
  11. Wahh boleh buat koleksi semua ni kan ! ^__^

    ReplyDelete
  12. wui...cutenyer..kita follow sini ye..yg ke #570

    ReplyDelete
  13. wah banyak koleksi fiza, semua comel2 :)

    ReplyDelete
  14. byk nyer keychain. nak satu. hehehe...

    ReplyDelete
  15. wahh cantik nya :OOOO
    banyak pulak tu kak fiza!!!! bestnya~~~ <3

    ReplyDelete
  16. banyaknya!!! hehe.. semua cantik! :)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah