Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Suka komen Oktober dan November

12:02

Assalamualaikum... sedar tak sedar dah tiba di penghujung tahun.. maknenye dah bulan Disember.. tak lama lagi dah tahun baru.. terasa masa cepat sgt berlalu kan.. Fiza ada senarai nama blogger yang rajin ke blog Fiza dan tak jemu2 memberi komen yang membina dan tak kurang juga yang memuji.. Fiza terima semua komen dengan hati yang terbuka.. kalau tak terima mmg tak publish la  komen2 tu.. 
Oktober
November
Untuk bulan November nie ada muka-muka baru yang datang.. terima kasih Fiza ucapkan.. yang tak tersenarai pun jgn la rasa sedih.. korang tetap dalam senarai Fiza untuk BW.. Gembira kenal korang semua...
p/s: Terasa sejak akhir2 nie Fiza kurang BW.. mohon maaf banyak2 pada blog yang tak sempat Fiza singgah lagi.. byk sangat to do list yang nak dibuat.. huhu...

You Might Also Like

26 kitty baik hati komen

  1. aisey...
    shark x tersenarai lagi..
    try this week pulak :)

    ReplyDelete
  2. Snggh pg..hehe..eh..ada nama sya..trima kasih fiza sdi kwn2 dgn sya eh.. :)

    ReplyDelete
  3. wah,rajin ye diorang semua..banyak komen,ehehe :)

    ReplyDelete
  4. Wahh baguslah blog ni .. Comelnya blog singgah

    ReplyDelete
  5. tahniah fiza ramai pengunjung kan :)

    ReplyDelete
  6. Hehee..tersenarai november no 4..insha allah akak dtg selalu:D

    ReplyDelete
  7. eh. aefa pon ade. hiihii.. tq sudi singgah n komen2 kat blog aefa jugak.. kita support satu sama lain :D

    ReplyDelete
  8. wah untung lah kak fiza ye~ hihihihihi

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada semua.. terima kasih juga kepada fiza yang tidak jemu singgah dan komen di blog akak.. walau kenal tidak pernah berjumpa, jalinan persahabatan di antara kita semua rapat.. akak pun sejak kebelakangan ini jarang ada masa untuk blogwalking ke blog rakan-rakan blogger.. hinggakan ada komen dari rakan blogger terpaksa simpan dulu sehingga ada masa untuk blogwalking.. hehe..

    ReplyDelete
  10. alamak malu laaa ada muka ika, mihmihmih
    semoga terus gigih berblogging ya fiza :)

    ReplyDelete
  11. patut lama dah tak masuk sini...hheehe

    ReplyDelete
  12. singgah bw dan nuff nuff sini fiza.. tq.. nama lilynn tersenarai.. :)

    ReplyDelete
  13. wah bagusnya..siap ada phargaan utk kawan2 yang rajin singgah...bagus2

    ReplyDelete
  14. Assalammualaikum...

    wahhh.. bestnyer kalau tersenarai. Pape tahniah kepada rakan2 blogger yg tersenarai. Moga ikatan antara blogger sentiasa terjalin utuh..

    mselim3

    ReplyDelete
  15. ok next month licha pulak.. hehe..
    bz skit dgn project. tu yg xsmpt nk bw cm dulu

    ReplyDelete
  16. Tahniah kepada yang tersenarai dan rajin mengomen tu.. hehehe..

    teruskan usaha anda... oh yea.. jangan lupa isi tabung sekali.. :D

    Ekhh iklan plak ek.. :D

    ReplyDelete
  17. rajennya diorang ya... hehe :D SINGGAH sini klik tabung fiza :D

    ReplyDelete
  18. I hope someday I can make it to the list xD

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah