Bersiar-siar di Bukit Tinggi Pahang ~Taman arnab dan Adventure Park

20:11

Assalamualaikum.. cuaca hari nie sejuk jer kan.. hujan sepanjang hari...  so duk rumah jer lah.. Pertama sekali syukur sangat sebab lappy Fiza dah siap diformat semula setelah seminggu masuk hospital.. punca nya hard drive corrupt kene virus.. bayangkan baru 6 bulan pakai dah kene virus... melayang RM50 sebab back up file.. yang lain masih under waranti... 
Kedua.. Nie pun baru dapat buka blog sebab nye quota 20G internet dah abis pagi tadi.. cam mana boleh habis tu.. main game punye pasal la nie... Masuk website P1 tambah kuota 3G lagi.. kalau tak kene tunggu bil hujung bulan, baru la boleh online semula...
Ketiga.. Nak update last aktiviti  kat Bukit Tinggi.. dah basi jugak story nie.. tapi nak buat cam mana kan.. lappy rosak.. Nak update kat opis tak berapa sempat.. so korang layan je la gambar2 baki yang ada...
Tamat la sudah story aktiviti dan makan angin kami kat Bukit Tinggi, Pahang.. yang pasti memang seronok untuk bawa keluarga berjalan-jalan.. 
p/s:  hujan-hujan cm nie rasa lapar jer.. adui.. makin bertambahlah berat kalau cam nie... huhu...

You Might Also Like

30 kitty baik hati komen

  1. Sini sya x pg fiza..sbb nak blik cepat..tengok rusa2 bestnay..mcm kat zoo.plak ni..hehe

    ReplyDelete
  2. rabbit tuuuu.. comelnyaaa, geram tengok! hehe

    ReplyDelete
  3. comel la arnab tu, mesti berat kan sebab arnab besar.. hehe..

    ReplyDelete
  4. alhamdulilah... seronoknya jalan2 dan tempat cantik

    ReplyDelete
  5. bestnya jalan2, comelnya arnab tu :)

    ReplyDelete
  6. Hiii putry datang singgah :)


    jemput singgah and join buat entry pasal kanser. Dengan cara nih, kita dapat bantu mereka. Nak tahu lebih lanjut ? Boleh baca di http://lovelytasya32.blogspot.com/2013/12/5-tanda-awal-kanser-payudara.html

    ReplyDelete
  7. Arnab tu. Gebu sangat! Seronok sangat jalan dengan keluarga kan. Suka ^_^

    p/s: Tak tahu pula kat Bukit Tinggi ada taman ni.. Mungkin nanti boleh explore.

    ReplyDelete
  8. ehh.. arnab lah.. teringat dulu mama pernah bela 6 ekor arnab..

    ReplyDelete
  9. Owh... Deer yg kiut....

    ReplyDelete
  10. wahhhh jinak2 ya haiwan kat sana, ika takut nak pegang2 sebarang ni...ahahahhaha
    best dapat spend masa dengan family kan fiza :)

    ReplyDelete
  11. wah! cantiknya tempat tu... teringin nak pergi...

    ReplyDelete
  12. OMOMOMOMOMO <3333
    That rabbit is super duper cute!!!
    Huhuhuhu sama mcm kak fiza dah muka dia :ppppp hehheh

    ReplyDelete
  13. Salam kenal... Ida pernah duduk Bentong Pahang selama 2 tahun, tak sangka Bukit Tinggi ada taman arnab yer...

    ReplyDelete
  14. nape x dok atas kuda tuh ... heh heh ... dah isi inti .

    ReplyDelete
  15. best noh...nmpk arnah gebus gebas..geram aihh..^^

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum..

    wah... best berjalan2. tgk binatang2.. kekadang pagi mselim3 bila tgk binatang2 nie mendamaikan.

    mselim3

    ReplyDelete
  17. Assalammualaikum..

    mselim3 paling suka kuda atau keldai tapi setakat nie tak ada peluang nak naik kuda atau keldai.

    mselim3

    ReplyDelete
  18. syoknye die holiday...arnab tu gebunyeeeeee..tp xsuke arnab..haha..

    ReplyDelete
  19. cantik gambar masak rusa tu tgh melompat

    ReplyDelete
  20. Kat sana ada zoo ye.tak berkesempatan lagi nak ke Bukit Tinggi..

    ReplyDelete
  21. waa.. macam best je.. x pernah sampai lagi kat sini...

    ReplyDelete
  22. alhamdulillah notebook fiza dah kembali sihat..
    nampak jinak haiwan-haiwan di sana ya..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah