Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Update skit...

09:20

Assalamualaikum... 2 hari dah Fiza tak BW.. Hari nie pulak kul 9.30 ada mesyuarat bulanan selama satu hari.. Fiza nak mintak maaf kat kawan2 semua sbb tak sempat nak BW.. In Shaa Allah lepas habis meeting nie Fiza akan BW mcm biasa yer..
Lappy pun tak hantar repair lagi.. semalam update pun kejap je gune lappy adik.. ooo... susahnya tak de lappy kan.. ok la.. Fiza nak siap2 dokumen nie.. nnt sambung k.. bye... 

You Might Also Like

19 kitty baik hati komen

  1. huu,tu la... susah kalau takde lappy kan... hmm

    ReplyDelete
  2. jgn lupa singgah blog shark yer.
    hehe

    ReplyDelete
  3. Selamat bekerja dik...

    Dahulukan yang penting tu dulu... ;)

    ReplyDelete
  4. Semoga lappy cik Fiza lekas sembuh. Jangan lupa, bagi lappy makan panadol 2 biji, 3 kali sehari. Selepas makan.

    Hehehehe :-p

    ReplyDelete
  5. Busy betul akak .. Buat kerja dengan tenang :)

    ReplyDelete
  6. selamat bermeeting ... saya pun semlm tak bw ...

    ReplyDelete
  7. selamat bermesyuarat fiza.. semoga urusan berjalan lancar.. :D

    ReplyDelete
  8. moga dipermudahkan urusan akak
    moga lappy tu mudah dibaiki
    xpe utamakan yg paling utama
    selamat menyelesaikan keje
    isi tabung nuffnang sini-transitions

    ReplyDelete
  9. satu2 settlekan ya fiza :)
    bw bila2 boleh buat, insyaAllah blogger lain semua faham :)

    ReplyDelete
  10. its okay lah kak :) take your time k :) memang susah kalau takde lappy kan.. btw, moge semuanya berjalan lancar :)

    ReplyDelete
  11. ok xpe...settle urusan awak dulu..:)

    ReplyDelete
  12. ok xpe..settle urusan awak dulu yg penting;)

    ReplyDelete
  13. its okay..utamakan yg penting dulu :)

    ReplyDelete
  14. Susah kot bg yg da biasa guna lappy,mcm akak x de lappy pun..huhu

    ReplyDelete
  15. duduk terperap dgr kata2 biasa
    bwk bersabar yea

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah