Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Bantuan.. help.. help..

12:11

Assalamualaikum.. memandangkan contest KTM Duke Spirit akan tamat pada 31 Januari 2014.. Fiza memerlukan bantuan rakan-rakan blogger semua untuk sudi meluangkan masa dan sudi untuk 'like' motor di bawah nie.. bukan menang motor yer.. nie mmg motor en. hubby Fiza.. kami try test motor nie tuk dapat like terbanyak... setakat nie kami baru dapat 208 sebab target 300... jauh lagi nak pergi... Tak tahu boleh pergi berapa banyak like lagi...
Ramai juga rakan blogger yang membantu Fiza.. terima kasih Fiza ucapkan.. korang mmg sporting sangat.. kalau Fiza tak minta bantuan korang semua.. kat mana lagi Fiza nak cari.. satu opis dah kene kerah... hehe.. kejam kan... haha... kami join nie sekadar suka-suka.. alang2 join mestilah nak menang kalau ada rezeki... sudi2 la yer.. >_< sayang korang... hehe....

You Might Also Like

12 kitty baik hati komen

  1. Assalamualaikum fiza, yeker? in shaa Allah boleh capai target tu. hehe semoga murah rezeki korang suami isteri (",)

    ReplyDelete
  2. sama2 fiza..saling bantu membntu mana yg termampu kan ;)..mudahan ada rzki kan

    ReplyDelete
  3. fae dah like ;) semoga berjaya fiza ^^ kalo menang, hadiah bagi fae hahahahaha :p

    ReplyDelete
  4. Cikgu Faiz dah like :)
    All the best ^ ^

    ReplyDelete
  5. Akak dah tlg vote da hari tue,, gud luck k.. =D

    ReplyDelete
  6. Acc fb akk ada 1 je,bole like sekali je,klik lg sekali jd dislike pulak..hihii

    ReplyDelete
  7. smpt lg,kot.InsyaAllah fiza akn cpai target yg korang nk :_

    ReplyDelete
  8. semoga target fiza tercapai.. in shaa allah :D

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah