Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Birthday GiveAway by Cik Ayue

23:38

Assalamualaikum.. Thanks Cik Ayue atas jemputan.. Pada mulanya Fiza ingatkan untuk bakal pengantin jer.. tapi bila dah baca nota yang cik Ayue buat tu.. Baru la Fiza faham.. 
klik banner nak join..
Hadiah Birthday Giveaway
Teddy Bear x 1
(lebih kurang mcm dlm banner tu)
Novel by Meg Cabot x 1
Mini Tasbih x 1
Face Mask + Eye Bag Mask x 1
DIY Frame x 1
Pemilihan Pemenang
Top Referral
Teddy Bear
Gambar memikat hati saya ('',)
Novel
Mini Tasbih
Random
Face Mask+ Eyebag Mask
DIY Frame 
Tarikh Penyertaan
4 Januari 2014 hingga 31 Januari 2014
Memandang Fiza sudah berkahwin, of course bukan wedding idaman lagi, tapi yang sebenar.. Tema kami Biru Turquoise + Putih...
♥  Pelamin Kami
♥ Baju Pengantin ~ sesi outdoor
Kami memang ada masalah masa nak pilih warna tema.. pening nak pilih tema.. Fiza peminat pepel tegar.. hehe.. mestilah nak tema pepel kan.. tapi untuk adil, kami ambil biru turquoise... >_<
Fiza tag :

You Might Also Like

19 kitty baik hati komen

  1. cantik tema biruu..goodluck here.follow here.

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen... hihi, nak kefci yer, tunggu.... hihi

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen fiza..thank's tag t kita pun nak try joinla hehe

    ReplyDelete
  4. eh..ni pic ms kawen ke?
    cnteknye ('',)
    tq tau sbb join~~
    ne tau ade rezki nnt kn?
    hehe..

    ReplyDelete
  5. comel gambar kahwin fiza.. semoga berjaya dalam segmen ini.. :D

    ReplyDelete
  6. good luck, fiza.
    cantik gambar :)

    ReplyDelete
  7. suka biru yer . good luck . owh tag saya rupanya . insha Allah dear , nanti saya buat .

    ReplyDelete
  8. Selamat berGA & good luck Fiza.. :D

    ReplyDelete
  9. goodluck ye. by the way, saya bila baca je entri ni terus terfikir nak tema ape ek saya kahwin nanti? sebab turn saya tak lama lagi dah. lepas aunty yang bongsu kahwin family dah suruh cari jodoh :p

    ReplyDelete
  10. gud luck fiza..comel jee fiza orgnyee ;)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah