Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Koleksi FM dan Keychain Disember dan Januari 14

14:01

Assalamualaikum... Pejam celik dah hampir ke penghujung Januari 2014.. Tetiba teringat nak publish koleksi FM dan keychain.. tangguh punye pasal dah terlupa untuk bulan Disember tahun lepas.. 
Koleksi untuk bulan Disember 13 dan Januari 2014 digabungkan sekali jelah memandangkan tak banyak.. Kebanyak koeleksi kali nie Fiza beli masa pergi jalan-jalan... 
FM nie bos bagi masa dia ke Pangkor
Keychain motor
Keychain Colmar Tropicale
FM Kimono couple dari Japanese Tea House
FM dari Japanese Tea House
FM dari Kelantan
FM nie beli kat kedai.. tak ingat pulak nama kedainya..
FM dari Terengganu
Keychain dari Terengganu..
Fiza pun tak nak cerita panjang cume, Fiza juga nak mohon maaf sebab gangguan internet yang teruk sekarang nie.. Kat umah kuota internet abis, sebab dah ujung2 bulan nie.. kat opis internet jap ader jap tak de.. kene redha je lah.. huhu...

You Might Also Like

19 kitty baik hati komen

  1. Assalamualaikum fiza, bestnya. dah lama tak kumpul FM! hehehe. skrg tengok peti sejuk, haihh geram nak berjalan je rasanya >___________<

    ReplyDelete
  2. Byk ny koleksi keychain.. zara suka tgk dr pangkor tu ngan japanese tea house tu.. comeiii

    ReplyDelete
  3. byknya koleksi fiza..kita tak sebyk tu lgi ;)

    ReplyDelete
  4. banyak jugak tu koleksi fm and keychain fiza.. bagi fae semua :p

    ReplyDelete
  5. wah! cantik2 semua key chain tu.

    ReplyDelete
  6. ya allah bestnyewwwwwwww
    hihihihi <3
    sangat cantik n uniqqqq <333
    aaaaaa nak satu? hiks

    ReplyDelete
  7. Mula-mula fikir. Apa FM ni? Fridge magnet rupenyer. Saya pun suka kumpul fridge magnet. Sangat :)

    ReplyDelete
  8. rjnnya kmpul suma koleksi ne tp ok la.blh wt sbg kngn.suma comel2 ja :)

    ReplyDelete
  9. comel2 semua FM dgn keychain tu..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah