Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

KTM Duke 200 Hello Kitty

16:02

Assalamualaikum... Fiza nak minta tolong kawan-kawan blogger untuk support En. Hubby Fiza dalam peraduan KTM Duke Spirit Contest.. Tak perlu apa-apa syarat, hanya klik link ini Fb - KTM Duke Hello Kitty.. terus ke laman FB tersebut.. jangan risau bukan link iklan atau apa-apa.. kalau menang berpeluang untuk dapat Pilhan baju/hoodie/jaket yang bernilai RM500++.. Sebab dia dikira atas jumlah like.. Peluang ini juga terbuka untuk mereka yang mempunyai motorsikal KTM.. Tarikh tamat penyertaan 31 Januari 2014.. 
"This is my kitty duke bro...."
Fiza tak paksa tau, kalau korang rasa ia layak untuk disukai.. boleh la vote.. 
Link seperti berikut :
Fb- KTM Duke Hello Kitty
Terima kasih semua... >_<

You Might Also Like

18 kitty baik hati komen

  1. ok done like fiza..small matter saling bantu membantu.kot2 ada rezki kan

    ReplyDelete
  2. Done. Dah likeee!! All de best :)

    ReplyDelete
  3. dah like..all d bez kak
    Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

    ReplyDelete
  4. fuyooo dapat moto ka hahahaha ..
    hello kitty ?

    ReplyDelete
  5. mg bertuah yer..moto hello kitty tu

    ReplyDelete
  6. wahhh..hello kitty :D salam jumaat ya :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum fiza, semoga berjaya dan murah rezeki. sheila dah like gambar tu kat fb (",)

    ReplyDelete
  8. goodluck fiza...sorry ika tak dapat nak like..ika takde fb,...

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah