Motivasi buat diriku..

14:19

Assalamualaikum.. salam Jumaat...  emosi Fiza sejak dua menjak nie kurang stabil jer.. rasa sedih.. rasa nak menangis.. tapi hati kene kuat.. perjalanan hidup perlu diteruskan walaupun kadang-kadang rasa dah down sangat-sangat...
Redha itu pasrah, pasrah itu menyerah.. tu bak kata Lisa Surihani...
Fiza pun tak nak sedih-sedih... tak nak lebih-lebih luah perasaan kat blog nie.. 
Fiza kene kuat.. kene jaga emosi.. 
"Orang akan hilang pertimbangan bijaknya 
kalau terlalu suka atau terlalu benci"
ingat tu...
Bersyukur kerana masih diberi kekuatan untuk meneruskan hidup ini... 
Alhamdullillah....

You Might Also Like

18 kitty baik hati komen

  1. itulah yang sebaik2nya fiza, luahkanlah pada Yang Maha Esa mog amendapat ketenangan dariNya. Apapun yang fiza sedang lalui akak harap fiza kuat dan sabar.

    ReplyDelete
  2. fiza jgn sedih2..kuatkan semangat jdn mudah down..Allah sentiasa ada d sisi.setiap masalah pasti ada jln penyelesainnya

    ReplyDelete
  3. are you okay fiza? be strong ye ^^ xoxo

    ReplyDelete
  4. kuatkan semangat ok.. :) licha menabung taylor's sini

    ReplyDelete
  5. bersabar dan bertabahlah dik :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum fiza, sabarkan hati. tabahkan diri menghadapi dugaan. jangan mudah putus asa ye fiza :)

    ReplyDelete
  7. Alahai..xmo sdih2..stay strong ok..menjak2 rmai sgt sdih..

    ReplyDelete
  8. thanks kak fiza
    sgt motivate qila sekali hehe <3

    alaa jgn lah down,
    get up kak fiza!!
    la tahzan :))))

    ReplyDelete
  9. bersabar dan byk mintak dimudahkan segalanya dr Allah ye..;)

    ReplyDelete
  10. Allah sentiasa bersama orang-orang yang kuat :')

    ReplyDelete
  11. Be strong fiza..ingat selalu pada Nya ya..salam hujung minggu k!!!

    ReplyDelete
  12. salam dear. nak tny camane nk buat template blog yang gojes ni? btw done follow u, follow me back?? http://aliyahsyofia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. nak luahkan pada blog bleh..tp xsemuanya kan.. yang pnting berdoa pada Allah bnyak2..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah