Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Ngumpat gaya baharu

17:05

Assalamualaikum dan salam Jumaat...
sumber FB
Harap dikalangan kita tidak mengamalkan tabiat begini.. mencarut-carut di wall FB semata-mata tidak puas hati dengan seseorang.. Tanpa sedar kita yang like statement tersebut juga menanggung dosa tanpa sedar..
Sekadar peringatan buat Fiza dan semua kawan-kawan..
Bagi yang sudi membantu Fiza.. nak minta tolong 'like' gambar di fb - KTM DUKE HELLO KITTY.. ini bukan link iklan yer.. just gambar sahaja.. Fiza perlukan jumlah 'like' dalam peraduan  
KTM Duke Spirit Contest.. 
Bagi kawan-kawan yang dah like.. terima kasih banyak-banyak Fiza ucapkan.. 
>_<

You Might Also Like

29 kitty baik hati komen

  1. Nice sharing fiza.. btl tue elakkan la gosip2 nie.. =D

    ReplyDelete
  2. btul tu...skrg ni kn dlm fb mcm2...y nk jd tkang share pon rmi...

    ReplyDelete
  3. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. Dosa yg tak sedar.akk da like..welcome.:D

    ReplyDelete
  5. Btol tu..xske btol org yg jnis caci maki lepas grm kat fb..xphm motif diorg..mencarut2 tu bley wat ati tnang ke? Huhu..neway, da like tau :)

    ReplyDelete
  6. sng je nk dpt dose dr mengumpat.. huhu..

    ReplyDelete
  7. erm btl 2,,,like pic yg xttp aurat pn sdr xsdr kta seakan sokong tndknnya & trut m'gundg dosa...

    ReplyDelete
  8. kadang tu mungkin kita tak sedar, terima kasih kerana fiza mengingatkan.. dah like gambar tu.. :D

    ReplyDelete
  9. hal2 macam ni lah yang Prof Muhaya selalu cakap tu...
    Dia cakap ni jenis orang2 yang berkeladak...deletekan ajer...

    kalu tak kita pun sama terjerumus..

    wallahualam..

    ReplyDelete
  10. nice sharing sis.. selalu kita terlupa kan.

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum. nice sharing fiza. sheila dah semakin jarang like komen atau status org lagi2 jenis marah2 dan kutuk org. sabor banyak bila terbaca. sheila dah klik gambar tu. semoga murah rezeki suami awak. ehh nak beritahu nanti bulan 2 keluar review blog awak. maaf sheila lambat update. tengah review ikut giliran ni. hope fiza faham kita (",)

    ReplyDelete
  12. bagus juga ye teguran tu :)

    otw like gmbr fiza hehe

    ReplyDelete
  13. aah kan kak..takut kita terjerumus sama..berwaspadalah...kesian d org yg terkena umpat
    Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

    ReplyDelete
  14. aah kan kak..takut kita terjerumus sama..berwaspadalah...kesian d org yg terkena umpat
    Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

    ReplyDelete
  15. Astaghfirullah Al-'Azim.. Semoga kita semua dihindarkan dari berjumpa dgn golongan2 yg sebegini.. Kita doakan juga yg terbaik utk mereka.. (:

    ReplyDelete
  16. Baik utk peringatan bersama.. :)

    ReplyDelete
  17. semoga kita jadikan pengajaran dan muhasabah diri :)

    ReplyDelete
  18. moga dijauhkan...perkara camni...sebab macam2 boleh jadi ni...

    ReplyDelete
  19. moga dijauhkan...perkara camni...sebab macam2 boleh jadi ni...

    ReplyDelete
  20. jauhkan lah kita semua dari sikap begini..

    ReplyDelete
  21. jangan mengumpat jangan mengumpay..dosa! :)

    ReplyDelete
  22. perinagtan yang baik fiza...jangan bersubahat mengumpul dosa k...

    ReplyDelete
  23. walaupun share bnda tak baik dh dikira bersubahat.. nice sharing fiza

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah