Otaku Stories Giveaway

20:16

Assalamualaikum...
[klik banner untuk join]
 Jan- 15 Feb 2014*mungkin berubah

Untuk tahun 2014.. nie adalah GA pertama Fiza untuk pembukaan tahun baru nie.. oklah.. memandangkan nie adalah  Stories Giveaway.. nak kene ade cerita la skit.. Nak cerita apa yer... cerita pasal GD lah.. Fiza peminat GD.. Kalau nak tahu, GD nie adalah salah seorang anggota Big Bang yang ada senyum yang comel sangat.. hehe.. Tapi kalau dia menyanyi, lagu dia semua serius tp still nampak juga nampak comel.... 
Native name : 권지용
Birth name : Kwon Ji Yong
Also known as G-Dragon, GD
Born : August 18, 1988 (age 25)
Seoul, South Korea
Genres : Hip hop, K-pop
Occupations : Rapper, singer-songwriter,record producer, dancer, model,designer
Years active: 2001–present
Labels :YG Entertainment
Associated acts: Big Bang, Flo Rida, Pixie Lott, GD & TOP, Tablo, Dok2, Taeyang,Missy Elliot, Sky Ferreira, Diplo,Baauer, Boys Noize

masa kecik pun dah GD dah comel..
 
get your crayon...
Harap entry nie dah dapat memenuhi syarat-syarat GA.. Bagi korang yang nak join.. boleh la klik banner kat atas.. >_< 

You Might Also Like

18 kitty baik hati komen

  1. wah minat betul dgn GD ni.gud luck fiza..da hilang ke malas tu..hihi

    ReplyDelete
  2. Eh ha'a lah senyum mu menawan menawan~~
    kau buat hatiku tertawan~~
    hehehehehe <3

    ReplyDelete
  3. peminat kpop ni.. semoga berjaya fiza.. :D

    ReplyDelete
  4. All the best! Mana tahu rezeki tahun baru ni ;)

    ReplyDelete
  5. Good luck fiza..Selmat berhujung minggu k!!!

    ReplyDelete
  6. Goodluck akak .. Akak minat GD ke ?? Wahhh

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. Saya singgah dari segmen yang sama. Salam kenal. Done follow you

    Otaku Stories Giveaway

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum.. thanks join giveaway yg tak seberapa tu... wahhh comel gak GD ni.. hahaha... btw, sila check url awak ye.. :D. Otaku Stories Giveaway

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.. thanks join giveaway yg tak seberapa tu... wahhh comel gak GD ni.. hahaha... btw, sila check url awak ye.. :D. Otaku Stories Giveaway

    ReplyDelete
  10. terimakasih telah berbagi informasi yang menarik dan bermanfaatnya
    terus upadate info2 lainnya, sukses terus gan

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah