Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Pizza Fortune

14:46

Assalamualaikum.. Jumaat lepas Fiza dan hubby dinner di pizza hut lepas balik dari kerja... datang nak makan pizza  biasa tapi kebetulan ada promotion sempena CNY, Set Golden Fortune.. boleh kata memang sedap pizza nie sebab ia nipis dan penuh dengan isi...
pizza fortune.. bentuk bunga...
fortune platter
mushroom soup dan fortune fizz..
Dalam set Golden Fortune ade Pizza Fortune, Fortune Platter dan fortune Fizz.. Mushroom soup kne add on...
spegeti pun kami add on...
Kenyang sangat sampai kami terpaksa tapau bawa balik..makan berdua.. mmg konfirm tak abis..  balik sambung makan kat rumah..  Sape yg berkesempatan, try la pizza nie.. mmg puas hati.. 
Aktitviti Fiza petang hujung minggu nie layan mcm biase layan cite korea Bel Ami.. best cite nie.. korang buat apa petang2 cm nie.. Selamat berhujung minggu semua.. >_<

You Might Also Like

18 kitty baik hati komen

  1. Wuu..makanan..fiza..post la sini sikit..hehehe..nk mkn piza kna tnggu gaji dulu ni.hehehe

    ReplyDelete
  2. sedap nye... terliuq sudah.. :D

    ReplyDelete
  3. Uish bestnyaaaaaaaaaaaaa
    wahhhhhh pizza rindunyaa hahahahah.
    Besar and banyak nya kk fiza makan huhu <3

    ReplyDelete
  4. saya dah lama tak makan pizza hut sebab dah jatuh cinta dengan domino hehehe

    ReplyDelete
  5. naniey pon baru makan piza nie semalam.. not bad lah..tapi naniey lebiih suka yang ada prawn kat atas tu... tapi dh habis..pizza dh perkenalkan menu baru dah...

    ReplyDelete
  6. perghh.. *telan air liur*.. nak jugak.. :3

    ReplyDelete
  7. Nampak macam sedap sangat! Bestnya duduk malaysia semua boleh beli~~~ wuwu

    ReplyDelete
  8. dah lama akak tak makan pizza.. sedapnya..

    ReplyDelete
  9. salam fiza..maaf baru brkesempatan singgah cne..wah sedapnya pizzaa

    ReplyDelete
  10. sedapnya...nampak pizza tu macam lain sikit pattern nya..cantik...
    kalau makan pizza tak sah kalau tak oder spaghetti..

    ReplyDelete
  11. sedapnya..dah lama tak mkn pizza :)

    ReplyDelete
  12. alamak, makanan lagi. makin berkeroncong dah perut ni. hehe

    ReplyDelete
  13. pengsan tengok makanan je dari tadi....lapar dah ni dah laa tak makan lagi ahahaha

    ReplyDelete
  14. Wah,,mkn sdp ye.akak blik kg,mak mertua meninggal.

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah