Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Wakaf Che Yeh dan Bukit Bunga

16:18

Pulang daripada bercuti di Kuala Terengganu, kami terus ke rumah adik ipar di Kota Bharu, malam tu kami ke Wakaf Che Yeh.. sekadar cuci-cuci mata.. suasana di sini sama seperti Uptown Danau Kota.. Macam-macam barang dijual.. 
Selang beberapa hari, OTW nak balik ke Rawang, kami singgah di Bukit Bunga.. Kat sini lebih kurang macam Rantau Panjang.. bagi yang nak shopping toto, cadar, bantal mmg berbaloi datang beli kat sini... Setiap kali pulang ke kampung, Fiza akan beli set cadar dan selimut toto untuk bawa pulang sebab murah.. 
Selesai sudah perjalanan untuk 5 hari pulang bercuti di kampung... Settle jugak kerja Fiza nak update blog nie... seminggu jugak bertangguh.. nak update nak kene tunggu masa yang sesuai.. tu yang makan masa.. Terima kasih kat korang yang sudi baca perjalanan Fiza bercuti kali nie... Otak rasa lapang... fuh...>_<

You Might Also Like

23 kitty baik hati komen

  1. akak suka tengok barang2 yg dijual di situ...juling biji mata...

    ReplyDelete
  2. xcalling2 pon cik nor balik klate..:)

    ReplyDelete
  3. lama xjejak kaki wakaf che yeh... cuti tahun baru cina nie balik kg lah... hehe

    ReplyDelete
  4. lama xjejak kaki wakaf che yeh... cuti tahun baru cina nie balik kg lah... hehe

    ReplyDelete
  5. byk2 tmpt tb xpernah p wakaf che yehh..ala rase rugi lakk..murah2 ke tudung kt sane?

    ReplyDelete
  6. aaaaaa rindunyo nok kelik kelate
    :(((
    hihihihi bestnya kak fiza shopping hihihi

    ReplyDelete
  7. serononya kalau nmpk brg murah2..msti gatal hati nak beli :)

    ReplyDelete
  8. serononya kalau nmpk brg murah2..msti gatal hati nak beli :)

    ReplyDelete
  9. kena bawa org kelate utk tawar menawar. kalu dok, peniaga di stu letak rega tinggi2 tau!

    ReplyDelete
  10. bestnya shopping kt bukit bunga.. cadar2 kt situ memang cantikkan

    ReplyDelete
  11. kalau murah haruslah borong kan.. akak dh lama tak p uptown.. padahal dekat jer ngn umh..hehehe

    ReplyDelete
  12. kalau musim panas, sgt panas kat sini

    ReplyDelete
  13. Mesti selimut toto murah-murah kat sana kan..

    ReplyDelete
  14. pernah singgah masuk Wakaf Che Yeh sekali..huhu byk brg jual..

    ReplyDelete
  15. dah lama tak ke sana.. best shopping.. :D

    ReplyDelete
  16. eh! takde beli untuk mama ke, lenkali belilah satu untuk mama... hahahha..

    saja nyakat fiza, ni baru dapat blogwalking.. bz beno..

    ReplyDelete
  17. thn lepas byk kali gak masuk wakaf che yeh.. tp tak up entry.. malas.. hohoho

    ReplyDelete
  18. comel2 benda yang jual kat situ kan..hehee

    ReplyDelete
  19. seronoknya.. sambil balik kmpung, dapat shopping sama..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah