W.W ~ Demam Emoji

09:21

Korang main tak game nie? Dah level berapa?

You Might Also Like

22 kitty baik hati komen

  1. main..sampai level 25
    lps tu tgh stop
    mmg addicted tpi boleh sakit jiwa sbb tak dpt2 tu
    huhuhu

    ReplyDelete
  2. Akk main..tp banyak jawapan da bocor kat fb..x main da..hihii

    ReplyDelete
  3. Sy Pun Ketagih...

    http://shafiqhashim.blogspot.com/2014/01/guess-emoji-ketagihan.html

    ReplyDelete
  4. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  5. tak main lagik la... kang terjebak kang tak masak plak...hhee

    ReplyDelete
  6. tak pernah main pon. macam susah je. huhu..

    ReplyDelete
  7. Main jugak. tapi kadang2 tu rasa bengang sampai nak unistall, lepastu main balik. hahaha. sekarang level 18 je rasanya.

    ReplyDelete
  8. fae x main game tu. fae main game tido ja haha camne la life as a penganggur huhu.

    ReplyDelete
  9. main tapikalau x dpt tu mmg geram lerr hehe

    ReplyDelete
  10. salam. belum penah lagi main game ni hehe :)

    ReplyDelete
  11. mama main, sampai level 3 je, sekarang tak dah.. susah beno.. hihi

    ReplyDelete
  12. xpnh men...aru taw kwjdn game ne pas bca entry fiza ne :)

    ReplyDelete
  13. dh mls nk main sbb jwpn dh bocor.. huhu.. xsuke btol..

    ReplyDelete
  14. alamak tak pernah main lagi game nie.. nak cubalah nie

    ReplyDelete
  15. nset tak canggih.
    tak dpt main.
    hehe >.<

    ReplyDelete
  16. Xpernah main pun, Best ehh ? Wawwww.

    ReplyDelete
  17. Baru start dan dah tersangkut hahaha tapi luckily tak addicted :p

    ReplyDelete
  18. x pernah dgr nama tu.. hehe

    ReplyDelete
  19. nina xpernah main pun game ni.. comel2 emoji tu.. hehe

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah