Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

W.W ~ Hello Kitty Mug

12:24

Assalamualaikum...
Office mate Nadia yang berikan..
Terima kasih Nadia hadiahkan Fiza mug yang comel nie...

You Might Also Like

16 kitty baik hati komen

  1. sooo cute... nak jugak...mana pulak dia beli ni?

    ReplyDelete
  2. comelnya nak juha hihi..singah klik2

    ReplyDelete
  3. cute sangat..kalau akak dapat nk guna pn rasa sayang..hehehe

    ReplyDelete
  4. wah memang comel lah sweet sangat. saya suka kalau org bagi hadiah mug ni sebab beli sendiri macam tak syok pula. hehe

    ReplyDelete
  5. mst fiza syg nk gune mug tuh kn ;) klu tb pn jadikan perhiasan ajelaa..sbg kenangan

    ReplyDelete
  6. memang comel, boleh dah bancuh hot chocolate dlm tu ihiks

    ReplyDelete
  7. Untungnya dpt kwn mcm Tu berbagi2.

    ReplyDelete
  8. wah.. cawan cute... ada lagi tak?.. nak satu... hihi

    ReplyDelete
  9. sgt comel..lg comel kalau org yang beri.. :)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah