Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Aktiviti hujung minggu ~ Archery kali ke-3

15:00

Assalamualaikum.. rasa macam dah berhabuk sikit cerita nie, tetapi sebagai permintaan Cik Lia yang nak muka dia masuk blog, nie Fiza tunaikan okey... hehe.. jangan marah Cik Lia...
Kali nie memang meriah dengan kehadiran budak kecik si Wani..(kecik la sangat.. hehe).. Minggu lepas Fiza dengan Nadia.. Kali nie tambah lagi sorang student... Macam biase la, sesi bergambar jer yang lebih.. haha...
kami ~ Wani, Nadia, Fiza
Wani.. pinjam gambar yer..
Bos dan Cik Lia (husband and wife yg romantik)
Fokus jangan tak fokus

Gaya tu penting, tapi bos Fiza memang hebat tau... 
nak test kene ke tak, try la jd target dia.. haha...
amacam.. ada gaya tak kami... hehe
jarak 20m, prestasi makin menurun pulak...
Fiza membebel sebab result teruk sangat.. adoi... 
Siap tangan dapat parut sbb dilibas tali bow.. sakitnye...
Kesimpulannye, memang best walaupun balik pedih tangan, siap pakej lebam dan parut.. "Kalau tak kene tali bow maknenye tak pernah memanah lah tu".... Itu yang bos Fiza cakap... ok.. faham tuan.. >_<
Minggu nie macam mana pulak yer dengan sesi memanah Fiza.. hurmmm... tunggu je lah.. In Syaa Allah, akan diteruskan lagi..  Terima kasih sebab sudi baca... 

You Might Also Like

25 kitty baik hati komen

  1. aktiviti baru ke ni fiza...bestnya..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum fiza, wahh bestnya. nak join! nak join! hehehee ~~~

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum fiza, wahh bestnya. nak join! nak join! hehehee ~~~

    ReplyDelete
  4. hati2 fiza ehehe..kita tak pernah lagi merasa aktiviti mcm nie

    ReplyDelete
  5. bestnye dpt peluang memanah..

    ReplyDelete
  6. minat juga archery ni, best ek fiza, sakit tak badan, kat berjaya times square ada satu... rasa nak try tapi takut kesakitan badan...muahahaha...

    ReplyDelete
  7. shark x pernah lag pganag bnda nie..
    tgk org main cm mnarik jer..
    kalu tarik ntah kemana pergi nnti.
    hehe

    ReplyDelete
  8. wah.. memang mantap la bos fiza dengan wife dia.. fiza pun apa kurang hebatnya.. semoga esok buat yang terbaik..

    ReplyDelete
  9. alahai mcm seronok je lah. hehe

    ReplyDelete
  10. Wah bestnya main archery. Teringin nak try tapi belum ada kesempatan lagi.

    ReplyDelete
  11. Banyak kali main ni. Mesti dah terer kan. Hajar penah main 2 kali je. But yang senang dan ringan punye panah.

    ReplyDelete
  12. kena try ni.. Ima x penah lagi blaja memanah.. hhehe

    ReplyDelete
  13. Bestnya Fiza..jealous..jealous..nwy salam hujung minggu ya!!!

    ReplyDelete
  14. fuuhh.. mmg ada tanda2 sorang pemanah dah ni.. ^^

    ReplyDelete
  15. Ada gaya pemanah prof la fiza..bole wakil m'sia ni.hehee

    ReplyDelete
  16. teringin nak try memanah. Sukan kegemaran Rasulullah kan? :)

    ReplyDelete
  17. wah aktivit memanah...terbaik sis! ^^

    ReplyDelete
  18. boleh la register wakil negara nanti ... panah INTI satu untuk fiza .

    ReplyDelete
  19. kena teruskan usaha tu fiza.. makin lama makin terer la.

    ReplyDelete
  20. Bestnya aktiviti cmni fiza.. gaya dh ada tue.. keep it up k..=D

    ReplyDelete
  21. penuh semangat memananh, jangan tersasar sudah ye fiza.. hihihi..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah