Back to back ~ Sabtu di Jalan TAR

15:00

Assalamualaikum.. cerita kali nie adalah cite 2 minggu lepas.. haha... lame sangat perapnye.. masuk gambar dah lama cume nak story tak sempat.. so macam nie la pasar di Jalan TAR setiap hari Sabtu.. Fiza akan ke sana sebulan sekali.. kadang-kadang cuci mata dan kadang-kadang nak tengok update tudung terbaru... Dah terbiasa masa zaman bujang dulu.. asal nak beli tudung mesti ke sana.. terbawa-bawa sampai sekarang..... Sambil2 tu ambil gambar suasana di area Masjid Jamek...
jalan-jalan cuci mata
sambil jenguk2 handbag murah.. tapi tak beli pun..
Satay ikan... dulu susah nak dapat kat KL nie..
agak mahal dari harga di area Kelantan..
Nie la tujuan utama Fiza ke sini.. cari cover Note baru..
Mampu tukar cover jer... >_<
Jalan sampai ke Bazar.. lepas tu patah balik ke SOGO...
Nie suasana depan SOGO.. siap ada pemuzik jalanan.. mmg ramai yg lepak kat sini..
rata-rata dengan famili dan anak2..
Motif dan objektif untuk beli cover HP tercapai.. macam biasa Hello Kitty menjadi pilihan hati menggantikan yang lama, bahagian dalam dah patah.. serius murah.. yang lama Fiza beli harga RM 70.00 tapi kat Jalan TAR RM 25.00.. kualiti sama jer malah yang baru nie siap boleh stand lagi...
cover lama..
yang baru ala2 CNY...
yang nie Fiza beli kat HOMES.. sepadan pulak..
tada... new cover for my Note.. cover jer baru.. HP lamer.. >_<
Comel tak? sampai ada yang cakap Fiza obses dengan HK.. yeke.. bukan la.. sebab comel dan kiut.. HK memang kiut sangat dan HK nie bukan untuk budak2 je tau.. bagi remaja purba macam Fiza nie rasanya tak salah kalau minat HK.. >_<

You Might Also Like

14 kitty baik hati komen

  1. da lma xg kL...windu plak nk g jln TAR...Btw,cntk cover hp bru ne :)

    ReplyDelete
  2. comel la ehehe..tak apa yg hf lama asal masih bagus dipakai :)

    ReplyDelete
  3. walau wei, ada satay ikan yang akak ngidam masa peknen dululah fiza...wah kena turun jugak jalan TAR ni, dah lama dah tak turun sana...

    ReplyDelete
  4. comelnya cover HK tu..>.< suka2...emm lama sgt dah tak pergi jalan TAR..teringat masa stdy dulu..mst pergi cuci mata kt sana..hehe

    ReplyDelete
  5. amboi rajinnya turun jln TAR.. huhu dah tak gagah rase nak ke sana since ada anak.. hihi.. comelnyer casing baru.. :)

    ReplyDelete
  6. comelnya cover hello kitty tu :)

    ReplyDelete
  7. Dulu masa bujang, selalu jugak turun KL.kalau nak beli tudung mesti gi KL. Bila dah kawin dan ada ada anak, dah jarang sangat ke sana..cantik warna cover Hello Kitty.

    ReplyDelete
  8. naniey kerja sini..hari2 lalu sini.. sampai xtau pon fesyen tudung mana yang latest..sebab byk sgt.. hehe

    ReplyDelete
  9. kalau pergi jalan Tar mesti borong sakan

    ReplyDelete
  10. mmg obses HK minah nie
    sama mcm umairah

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah