Kupon Zalora daripada Astro

10:48

Assalamualaikum... lama jugak Fiza tinggal kan blog nie.. Fiza tak ke mana-mana cuti kali nie..rasa nak duduk rumah jer.. nak berjalan pun malas time cuti raya cina nie sbb tahu jalan nak ke utara jem.. jalan ke selatan jem.. jalan ke pantai timur pun jem... 
Rindu sangat nak tengok blog.. off dari hari Khamis.. Kebetulan hari Khamis seharian meeting di opis.. nak update blog memang tak sempat.. dan hari Jumaat pulak Fiza meluangkan masa untuk berehat dan mengemas rumah.. Sabtu pulak dating satu hari.. hehe...  Hari nie baru la Fiza mula on blog semula..  
Dalam beberapa hari lepas, Fiza dah redeem kupon Zalora daripada pihak Astro sebanyak RM 50.00.. Fiza ambil beg tangan berharga RM49.00.. Nak pilih jumlah yang lain pun boleh tapi tambah lah duit sendiri.. Fiza hanya perlu bayar kos penghantaran RM5.00.. Dalam 2 hari barang pun sampai.. cepat betul.. 
Kupon beserta kod redeem
beg nie yang Fiza redeem kat Zalora...
sama la yang sampai pun.. warna biru turquoise
Thank you astro dan Zalora...
Fiza tahu blogger Sheila pun dapat jugak kupon nie.. Ramai lagi yang dapat.. korang yg dapat redeem ape pulak.. kongsi la dengan Fiza... 
Khamis lepas juga Fiza ke pasar malam Matang Pagar selepas pulang dari kerja.. sambil pusing-pusing beli barang basah boleh pulak berkenan dengan satu beg tangan nie... mmg tak da jenama tetapi Fiza rasa macam cantik sangat.. Tahu tak harga dia berapa? hehe.. RM 15 jer.. 
Warna pink.. harga pun murah..
Fiza kalau beli barang memang kurang pada jenama sebab Fiza nie mmg pengumpul beg tangan.. Kalau nak beli yang berjenama je memang tak mampu.. Sekali sekala tak apa.. tapi kalau selalu  bankrap akak dibuatnye..  Asal cantik dan nampak kukuh memang Fiza rembat terus.. hehe..
p/s: Esok dah kerja.. cuti rasa kejap je.. huhu... hari nie Fiza akan online sampai lebam sebab dah lama tak jenguk blog kawan-kawan..  selamat berhari minggu buat korang semua...  have a nice WEEKEND.....>_<


You Might Also Like

16 kitty baik hati komen


  1. Entri yang menarik.

    Jom singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. cik akak singgah rembat sandal 3 pasaang...
    jam tangan satu...hihi...untung...suka tengok..

    ReplyDelete
  3. kite pon kdg2 beli beg xde jenama..
    best beli kat psr mlm sbb murah..

    hihi..

    cantek sgt beg kaler pink 2..

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti CNY...Sama lah macam bunda...suka beli beg tangan...tak kiralah jenama ke tidak ke, janji berkenan...beli jer..

    ReplyDelete
  5. Nice fiza...pndi plih.ptotla da lma m'hlng... :)

    ReplyDelete
  6. tgk cantik2 la fiza.. nina teringin gak nk beli tp takot. slmt bercuti

    ReplyDelete
  7. Kita suka warna biru tu fiza walaupun kita ni peminat tegar pink

    ReplyDelete
  8. Handbag collector eh> xD
    So how many do you have so far?

    ReplyDelete
  9. comel beg tu fiza.. hr tu ada beli handbeg kaler tu tp x up pun entry .. tp bkn redeem kat zalora.. :)

    ReplyDelete
  10. memang cantikla fiza..kita pun suka beg stail mcm tu

    ReplyDelete
  11. xpe fiza murah pun murah la. janji kita suka. Aima pun lebih kurang cam fiza tapi bukan bab mengumpul handbag la. Hehehe,

    ReplyDelete
  12. cantiklah fiza beg tu
    k.ena pun suka yg ala2 gini
    besar

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah