Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Break Fast....

11:06

Assalamualaikum.. Cerita di pagi Jumaat hari nie dengan breakfast.. OTW nak g kerja, mesti cari sarapan dulu, nasi lemak ke.. nasi kerabu ke.. tapi minggu nie dua kali je Fiza beli breakfast... sekali beli nasi lemak, memang tak sedap langsung, makan sikit pastu buang.. hari berikutnye beli nasi kerabu, saja letak lauk ayam masak merah, last-last sakit perut sampai ke malam..
Adui, serik betul la nak beli breakfast nie.. hari nie tukar angin pegi drive thru jer.. mana lagi.. Mcd jelah.. ambik sarapan dah RM 7.20.. huhu.. sekali sekala tak pe la.. 
Try breakkie wrap mcd baru...
breakkie wrap chicken roll dan hashbrown.. 
pekena tea.. 
Tengah hari nanti harap tak lapar la.. memang malas nak keluar opis.. 
Salam Jumaat daripada Fiza buat korang semua.. 
Mulakan hari dengan senyuman yer....>_<

You Might Also Like

18 kitty baik hati komen

  1. Assalamualaikum yanggg, hashbrown tu fav sheila!sedap tak set ni? terasa nak singgah Mcd pula.. hehehe comelnya fiza, pipi pau (",)

    ReplyDelete
  2. salam jumaat fiza..huh lapor la nmpak :D

    ReplyDelete
  3. bse sarapan pg kat umh je.. mkn milo ngn roti.. jimat.. hihi..

    ReplyDelete
  4. salam jumaat wahh..sedap breakfast akak hehe minta?? :D

    ReplyDelete
  5. naniey sarapan dlm keta je..tiap2 pagi mmg gtu..haha

    ReplyDelete
  6. Wah..bekpes mcd,akk maggie goreng je.

    ReplyDelete
  7. saya pulak sarapan biasanya bawak daripada rumah. roti2 je lah tapi..sebab cafe kat pejabat kurang best hidangannya..

    ReplyDelete
  8. suka sangat minum kopi mc d tapi kena letak creamer dan gula byk2 baru sedap.. :)

    ReplyDelete
  9. ni berbaloi2 ni..sedapnye..sume2 pun sedap..

    ReplyDelete
  10. sesekali breakfast McD ape ada hal kan..sedap!

    ReplyDelete
  11. Oh wow MCD sure knows how to make people suffer out of hungriness haha -.-"

    ReplyDelete
  12. tak pernah lg try breakfast kat mcd ni..

    ReplyDelete
  13. lama dh xbreakfast dgn mcd.. slalu kt cafe je dgn nasi lemak + kuih muih. hee

    ReplyDelete
  14. k.ena tak pernah arsa pun lagi
    selalu beli yg burger jea

    ReplyDelete
  15. seriously dah lama xmakan mcd ! ~.~ last mkn masa bulan6 last year rasa nya.. hehe

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah