Desktop Wallpaper

21:39

Assalamualaikum.. semalam sempat Fiza join segmen Giveaway Birthday Azhafizah.. last minit participate.. pagi tadi blogger Fiza dah hantar wallpaper tu.. terima kasih Fiza atas wallpaper yang cantik... Kebetulan pula nama panggilan kami sama.. >_<
Story lain pulak.. petang tadi Fiza pergi main archery.. buat pertama kali nak menjinakkan diri.. selama nie tengok bos main je.. kali nie try pula.. seronok sebab ada sukan yang Fiza boleh buat pada hari minggu... Sekarang nie menderita pulak lenguk tangan.. huhu.. tapi memang enjoy.. nanti Fiza akan updatekan dalam blog Fiza...
p/s: Archery akan dijadikan aktiviti mengisi masa lapang di hari minggu.. >_< In Shaa Allah...

You Might Also Like

8 kitty baik hati komen

  1. wah ! dah ada hobi baru ... enjoy dear .

    ReplyDelete
  2. tahniah Fiza. Cikgu Faiz pon dapat :)

    ReplyDelete
  3. boleh simpan leklok nanti sepanjang tahun ni :) thanks again joined :)

    ReplyDelete
  4. Wah,,sama lah akak dpt jugak.cantik kan.

    ReplyDelete
  5. nama pendek pon sama "FIZA" .. hheheh.. archery ? zara xpena tryy.. ada kat mall sni tp zara xpena main archery tuu..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah