Dori terlebih garam

11:31

Assalamualaikum.. Siapa yang kenal dengan Blogger Kak Zarena , dia dah update dulu story nie kat blog dia.. Tapi Fiza pun nak update jugak story nie sebab makan-makan nie disponsor penuh oleh Kak Ena... 
Hari Jumaat lepas kak Ena belanje Fiza di SR, Sg. Buloh.. Kami dating berdua je memandangkan Kak As (officemate) duty telefon hari tu.. 
~Kak Ena~
Lemon ice blended
Chocolate Chip Walnut.. favorite kak Ena..
Lasagna beef.. Kak Ena punye
Fiza order.. Pan-grilled dory with lobster sauce...
rasa masin sangat.. tak boleh nak makan... 
mujur Kak Ena letakkan sikit lasagna dia.. kurang sikit kemasinan dia...
Tapi still sedap....
Fiza kalau ke SR memang nak minum apple kasturi, tapi apple habis... try order lemon ice blended pula... sedap juga dan tak menghampakan... 
Terima kasih kak Ena sudi belanja Fiza makan, semoga Kak Ena bertambah berjaya dalam Shaklee.. dan kalau dapat bonus lagi, sudi2 la belanja Fiza.. hehe... (tak malu betul Fiza nie)... 
Target hari nie nak siapkan kerja.. ingat macam nak cuti la esok.. tapi mana boleh ambil last2 minit.. Fiza nak duduk rumah jer.. cuti tuk tahun nie tak terusik lagi.... agak2 lepas tak... cuba la dulu...
p/s: Pagi tadi breakfast mee bandung, member ofis Wani yang masak.. serius sedap dan mata mula naik kuyu.. hehe...  Happy Wednesday Tuesday semua ... >_<

You Might Also Like

16 kitty baik hati komen

  1. bestnya ada orang belanja SR nie...huhu

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum fiza, sheila ada terbaca kat blog kak Ena. heheee bestnya. Alahh lepak SR Sg Buloh tak beritahu. dah dekat sangat dengan rumah sheila tau. hehehee ikan dori sedap, kalau salah masak atau terlebih garam memang spoil lah jawabnya kan yanggg ~~~

    ReplyDelete
  3. lama tak makan kat SR...mahal, sekali sekala bule la...

    ReplyDelete
  4. la fiza officemate kak ena ke? baru tau...hi hi hi...

    ReplyDelete
  5. wah..bestnya ada org belanja..:)

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum..

    sedap2 makanan kat sini kan.. kecur pulak..hehhe

    mselim3

    ReplyDelete
  7. emmm sedapnya fiza..lapar terus nmpk :D

    ReplyDelete
  8. thanks
    doakan selalu yea
    doakan k.ena jd master zarena shaklee

    nnti lg selalu blh k.ena balanjer mkn ahaks

    ReplyDelete
  9. seronok la orang belanja.. masin2 pun okey

    ReplyDelete
  10. best nya ada orang belanja.. sedap tu mee bandung..

    ReplyDelete
  11. benda2 free ni mmg best kan !

    ReplyDelete
  12. Woahhh all looks tempting, I might not come to here tomorrow when Im hungry lol, good thing I just ate my dinner tonight haha

    ReplyDelete
  13. hi fiza maaf bru melawat.lame xjenguk ade mslh sikit..hurm sedap n best je dpt berjumpa kn..walaupn berdua,rasanya da memandai da.. ;) nk ajak kak ida dating la gini hehe.sbb die dkt ngn tb kn keke

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah