Hadiah dah sampai..

14:47

Assalamualaikum... seronok je bila hari minggu kan.. boleh duduk rumah.. tapi bukan duduk saje..  time hari minggu la baru boleh layan rumah nie.. kemas rumah, basuh baju, lipat baju.. memasak tgh hari.. bila dah buat semua, baru la boleh tengok blog sambil layan korea.. bahagianya hari minggu... hehe....
Panjang pulak intro nyer... untuk segmen KTM Duke Contest Spirit yang dianjurkan di FB, pada entry yang lepas, diumumkan kami dapat tempat ke-3.. hadiah pun dah sampai.. semua untuk hubby la.. Fiza nie tlg support jer... berbaloi jugak rupenye pakaikan motor kami wajah Hello Kitty... 
jumlah like 221
2 helai T-shirt, penyangkut kunci dan kupon RM 20 untuk barangan KTM Duke..
T-shirt pertama ~ pandangan depan
T-shirt pertama ~ pandangan belakang 
 T-shirt kedua ~ pandangan depan
T-shirt kedua ~ pandangan depan
Kita yang perempuan nie mestilah tak minat sangat dengan t-shirt macam nie kan.. tapi hubby Fiza memang suke sangat.. lagipun dia memang nak sangat t-shirt macam nie. nak pakai bila bawa motor katenye.. hurmmmm.. dapat jugak.. tak perlu nak beli.. 
Tanpa bantuan korang yang tolong like gambar, belum tentu kami dapat tempat ke-3.. terima kasih sangat-sangat diucapkan.. semoga Allah yang membalas budi baik korang semua.. 
p/s: Selamat berhujung minggu semua.. >_< 

You Might Also Like

18 kitty baik hati komen

  1. Congrats ^^
    They looks nice, now I feel like want to get one of those xD

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum fiza, wahh bestnya hadiah dah sampai! cantiknya ~~~

    ReplyDelete
  3. tahniah utk suami fiza..
    sape lg nk tlg support suami kalo bkn isteri kan..
    =)

    ReplyDelete
  4. hai cantik pula warna tu penting bila pakai nampak dari jauh ;)

    ReplyDelete
  5. taniah fiza ^^ fae ssuka tgk tshirts tu hehe

    ReplyDelete
  6. wah cantiknya..I like the colors..nice combination!!!

    ReplyDelete
  7. wahh tahniah fiza..cantik.rezki alhamdulillah.selamt brhujung minggu juga fiza

    ReplyDelete
  8. bestnya dapat hadiah... alhamdulillah rezeki...

    ReplyDelete
  9. tahniah fiza.. baju2 tu rasanya hubby fiza jelah yg pakai. hehee

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah.. tahniah fiza dan hubby fiza.. :D
    p.s:cantik juga t-shirt tu fiza..

    ReplyDelete
  11. Skli lg thniah utk fiza dn suami :)

    ReplyDelete
  12. tshirt nmpk gaya nya.. congrats skali lagi.. ^^

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah