Hadiah Top Commentors Nov, Dis dan Jan

12:23

Assalamualaikum.. Hari nie Fiza mula bekerja lepas bercuti satu hari semalam.. Saje ambil cuti memandangkan bos ke Penang.. Bos pun suruh cuti, ape lagi.. cuti je la.. 
Duduk rumah semalam, semua cerita korea Fiza layan, dari pagi sampai ke malam.. Layan pula cerita Ugly Alert.. best la cerita tu yang mengisahkan cerita adik beradik tiri.. baru layan semalam, sambungannya malam nie... Memang kene tengok la jawabnye.. 
Kesian pulak kat En. Hubby sebab balik kerja tv dikonker oleh Pn. Wiffy nye.. tapi kalau ada perlawanan bola sepak, Fiza akan mengalah, online kat Astro on the Go jer...
Panjang pulak mukaddimah.. berbalik kepada perkara tajuk, Fiza dah terima hadiah untuk top commentor blog kak Zarena untuk 3 bulan berturut-turut.. hehe.. kak Ena bagi tahu Fiza dah konker semua..  hehe
November 2013 ~ Key chain rabbit
Disember 2013 ~ FM Menara KL
Januari 2014 ~ Key Chain Menara KL
Terima kasih kak.. bertambah koleksi Fiza untuk bulan Februari nie.. semua cantik dan comel.. Di penghujung bulan nanti Fiza akan updatekan semua koleksi FM dan keychain sepanjang bulan Februari.. Tunggu yer... >_<

You Might Also Like

15 kitty baik hati komen

  1. Alhamdulillah rezeki, tahniah Fiza... akak tumpang happy untuk Fiza...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum fiza, alhamdullilah. murah rezeki kamu. bestnya dapat hadiah yang comel-comel ni.. kita pun suka tengok ~~~

    ReplyDelete
  3. coeml2..tahniah rezki fiza buat tambah koleksi kan

    ReplyDelete
  4. It's really good when you as well being appreciated for commenting other's blogs ^^
    But sorry, cause I can't really give anything to my top commenter xD

    ReplyDelete
  5. tahniah fiza..dapat hadiah y cute miut

    ReplyDelete
  6. tahniah wah..konker habis ye fiza...hehehe

    ReplyDelete
  7. suma comel2..bestny,byk dpt hdiah dr owg len.slmt mnmbh koleksi fiza :)

    ReplyDelete
  8. wah.. dapat 3 sekali tu.. comel pula tu semuanya.. tahniah fiza.. :D

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum... comelnya keychain.. Tahniah.. =)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah