Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)

10:40

Salam Melancong!
Setiap kali sally pergi bercuti...blog sally akan adakan GA yang bertujuan untuk memberi cenderahati kepada rakan-rakan blogger...Apa salahnya berkongsi kegembiraan dan kenangan kan..? Untuk percutian kali ni...Sally nak buat GA yang ketiga...sebab tak mampu nak beli souvenirs untuk semua orang ...hihihi...
http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML, dalam entry, jawab satu soalan yg senang, "Kemana Sally nak pergi kali ni?" dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen
GiveAway berlangsung selama 2 hari bermula 14/2/2014 sehingga 15/2/2014.
5 orang blogger yang bertuah akan menerima souvenirs (undian melalui random.org)

Jawapannye :   Ho Chi Minh ..... >_<

You Might Also Like

13 kitty baik hati komen

  1. Assalamualaikum fiza, good luck ye. sheila pun dah joined. hehehe

    ReplyDelete
  2. All de best,Fiza :)
    Izzah pn bru ja join td :)

    ReplyDelete
  3. Rajin join eh? ^^
    Join more segment inshaaAllah will got more chances to win :)

    ReplyDelete
  4. assalammualaikum.. zara dtg dr segmen yg sma.. hoho.. all the best dan selamat bsegmen ! ^^

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang nak berkenalan dengan peserta Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)..

    http://www.erazfadli.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah