Jamuan Perpisahan ~ Secret Recipe Part 1

10:02

Assalamualaikum.. salam Jumaat semua.. hari nie baru Fiza dapat tarik nafas lega sebab sepanjang minggu nie memang Fiza sibuk dengan kerja.. syukur sangat pada hari Jumaat nie, Fiza dapat la jenguk blog nie.. rindu sangat.. nak story2 cerita sepanjang minggu nie.. 
Pada hari Selasa lepas, Fiza dan officemate ke Secret Recipe untuk jamuan perpisahan ringkas buat sahabat kami, Nursyazliana.. kitorg panggil Nina..
~Nina~
Nina berhenti sebab nak menumpukan perhatian pada anak2nya memandangkan anak dah 3 orang dan seorg masih baby.. Jadi suri rumah pun tetap berkerja kan Nina.. >_<. Lepas nie banyak la cerita korea yang dia boleh layan sbb duduk kat rumah.. eeee... jelos pulak rasenye... Macam biase sesi bergambar la yang lebihnye.. hehe...
~Kak As~ 
~Fiza~
~Kak Ena~ 
~Ain~
~Kami~ 
Tom Yum Kung ~ pilihan Nina... 
Grilled Black Pepper Chicken ~ menu Ain  
Ice Lemon Tea.. 
Prawn Macaroni n Cheese.. selera Fiza, Kak Ena dan Kak As.. 
pelik pulak bila serentak nak menu yang sama.. tapi memang sedap...
 macam biasa Apple Kasturi mmg favorite Fiza kalau datang SR 
Mix Platter
Story nie lebih kurang je dengan Kak Ena punye.. hehe.. gambar pun ada yang Fiza ambil dari dia.. mintak izin yer kak Ena.. hehe... 
p/s: Bos Fiza dah sampai la.. nanti la update lagi.. Salam Jumaat semua...

You Might Also Like

22 kitty baik hati komen

  1. dah baca kat entri ena, tapi nak gak menyelit kat sini...wah meriahnya fiza...seronoknya...yummylicious.... salam Jumaat fiza...

    ReplyDelete
  2. Sedapnya makan Secret Recipe :D

    ReplyDelete
  3. mmmm sedap nya makanan fiza. pernah makan dulu tapi rasa yg kawan punya :)

    ReplyDelete
  4. emm sedapnya fiza terus rasa lapar :D..menabung cne inti

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum fiza, wahh bestnya makan kat secret recipe... takpelah jadi full time housewife pun satu pekerjaan yang mulia. hehe sodap tengok menu2 korang ni ~~~

    ReplyDelete
  6. lebar je senyuman..semuanya manis2... klik INTI utk fiza...

    ReplyDelete
  7. Salam Jumaat Fiza..sedapnya menu masing-masing

    ReplyDelete
  8. Yummy,,sedap2 semua.x pernah lg mkn kat sini.

    ReplyDelete
  9. terasa makaroni die tu..heish...coklat indulgence pun sodappp...

    ReplyDelete
  10. salam jumaat fiza.. sedapnya makanan tu fiza.. semoga kawan fiza (nina) terus success.. :D

    ReplyDelete
  11. sedapnya menu yang terhidang tu... errmm.. nyum nyum..

    ReplyDelete
  12. tak suka serai tu kan
    tapi menu kita pilih mmg sedap

    ReplyDelete
  13. selamat menjamu selera kak. sedapnye makanan tu semua. kalau yumida x sempat nak snap gambar. terus merembat rezeki depan mata..hihi

    ReplyDelete
  14. lama xlepak kt SR.. mesti lepas ni fiza rindukan kawan yg nk berpisah tu kan.

    ReplyDelete
  15. dah bertahun dah qila takk makan secret T_T </3

    ReplyDelete
  16. lbh baik jaga anak sendiri . lebih selamat ! semua makanan tu mmg menyelerakan .

    ReplyDelete
  17. macam2 ada kat SR.....menggoda tekak bunda....tengok jerlah ...

    ReplyDelete
  18. majlis perpisahan kat SR.. kelas kau.. hehehe

    ReplyDelete
  19. Tom yam kung tu best...nway kita memang suka SR ni..

    ReplyDelete
  20. Feverate zara tomyam ! Fuhhhhh.. bliurr kjp.. better jga ank2 sdiri kn dr upah bbysitter.. jga ank2 sdiri dpt tgk sdiri pkembgn mereka. Zara pon kalo d kurniakn cahaya mata kelak..zara xnak upah org atau minta tolong mak jga. Zara rela bhnti keja ntuk jga ank..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah