Kek dan Nasi Beriani Kambing

10:15

Assalamualaikum... Last week kami buat sambut besday boy dan besday girl bulan Januari di opis.. Untuk Hanis Marketing dan Black (Azrul) Lojistik.. Hepi besday buat korang berdua.. semoga panjang umur dan dipermudahkan rezeki.. dua-dua masing single tapi dah berpunya... kot... hehe.. 
Hanis dan Black
Simple jer.. tak de lilin tapi kek memang sedap...
Sempat la ambil gambar dorg nie... 
Hidangan paling best.. Nasi Beriani Kambing... 
Pejam celik dah bulan Februari. semalam adik Fiza hantar whatapp tanya tema baju raya tahun nie nak warna aper.. mak aih cepat betul perancangan nye... nanti la pikir.. raya pun lambat lagi.. memang tak pikir lagi nak warna apa.. 
Oklah.. buat masa nie nak buat kerja dulu.. nanti sambung jenguk blog lagi yer.. bye.. >_< 

You Might Also Like

31 kitty baik hati komen

  1. beriyani kambing tu yang tak menahan tu...he he he...

    ReplyDelete
  2. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  3. emm sedapnya nengok nasi beriani tu lapor terus :D

    ReplyDelete
  4. fuuh..
    shark pilih nasi beriani..
    tahniah buat besday boy n besday girl..
    bulan ni turn shark pulak.
    hehe.

    ReplyDelete
  5. kek 2 yg wt kecur liur wlupn bru abis mkn td :)

    ReplyDelete
  6. hadoi...terasa glurpx2 tgk nasi beriani..kambing lak tu..

    ReplyDelete
  7. salam. happy birthday buat mereka bedua :)

    ReplyDelete
  8. nasi beriani is not my fav. pedas la huhu. kek tu mintak sikiit hehe.

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir untuk mereka berdua ^_^

    kek terliur tengok

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  10. sedapnya nasi beriani tu, terus lapar hehe :)

    ReplyDelete
  11. mak ai..lapa tgk nasik beriyani tu~

    ReplyDelete
  12. masa mmg pantas berlalu . dah masuk februari . rasa mcm baru semlm new year ... bariani kambing tu sungguh mengancam !

    ReplyDelete
  13. nampak sedap je kek tu..
    itu baru nampak, belum rasa lagi.. untunglah cik hafiza oi... >.<

    ReplyDelete
  14. Wah nasi kambing tu sungguh menyelerakan fiza!!

    ReplyDelete
  15. Sedap kek tu..beriyani mkn,tp kambing akk x mkn.hihii

    ReplyDelete
  16. Oh wow, must been nice.. That is sure early, girl are really tense on celebrating raya huh xD

    ReplyDelete
  17. erkk..lama tak pekena nasi briani..
    dah boleh dah kan kalau nk buat bju raya..

    ReplyDelete
  18. nampak sedap la beriyani kambing tue fiza.. kek tue telah2 la.. =D

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum fiza, wahh sedapnya kek dengan nasi beriani tu. alahhh terliur pula kita. hehehhee

    ReplyDelete
  20. Nasi beriyani tu macam menggamit2 jerr.. meh la.. meh larr.. sedappp niee..! :D

    ReplyDelete
  21. Happy birthday untuk mereka :)sedapnye kek!

    ReplyDelete
  22. Happy birthday untuk mereka :)sedapnye kek!

    ReplyDelete
  23. kek tu memaang sedap. tapi kambing... sedap gak kot kan =)

    ReplyDelete
  24. dia punya nasi banyak gila
    tak abis mkn pun

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah