Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Menu Special ~ Ikan Pekasam

19:58

Assalamualaikum.. hari minggu bakal berakhir berapa jam je lagi.. mcm biase hari minggu Fiza mmg pax.. Fiza akan padatkan sehabis mungkin.. semalam pagi rehat kat rumah, petang main bow.. hari nie.. masak tengah hari terlebih rajin sampai sekarang tak abis lagi lauknye... buat makan malam sekali.. nie menu makan tengah hari yang Fiza masak tadi.. 
menu hari nie..
daging masak black paper 
daging masak lemak cili api 
terung goreng sambal 
ikan pekasam
budu tempoyak... 
mangga pencuci mulut...
Aktiviti main bow Fiza akan updatekan dalam satu dua hari lagi... ikut kelapangan.. special sangat hari nie adalah ikan pekasam.. hehe.. sedap.. makan berpinggan-pinggan Mr. Hubby Fiza... >_<

You Might Also Like

36 kitty baik hati komen

  1. perghhhh. terliurrr. haha. kat Jepun ni susah nak dapat makanan best...

    ReplyDelete
  2. hoiiilaaa..memang terbaik tu..kombinasi terbaik. mau bertambah2 mkn kalau mcm ni..

    ReplyDelete
  3. sedapnya fiza tgk daging dgn mangga tu.. hehe

    ReplyDelete
  4. Ermm sedap2nya makann y terhidang...

    ReplyDelete
  5. banyaknya lauk..
    nak sikit.. hihihi..

    ReplyDelete
  6. budu tempoyak ? kedua - dua benda tu ada . nak cuba nanti . ini maklumat utk iza . mungkin dpt membantu ... http://www.kakitulis.com/2014/02/bagaimana-untuk-hamil-how-to-get.html

    ReplyDelete
  7. Perhh. semua feveret saya tu especially terung masak sambal.

    ReplyDelete
  8. boleh tak nak suruh pos daging black pepper tu sikit? hikhik

    ReplyDelete
  9. ya allah mangga tuuu uishhhh hihihihhi <333

    ReplyDelete
  10. alamak sedapnya fiza..ikan pekasam tu penambat selera..tringin la nak makan :)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum fiza, wahh rajinnya awk masak banyak gini ~~~

    ReplyDelete
  12. klik cne visa, inti & british council :)

    ReplyDelete
  13. sedapnya fiza masak.. terliur akak tengok semuanya.. ikan pekasam tu paling akak suka.. :D

    ReplyDelete
  14. semua menu sedap kak. lama x mkn ikan pekasam.

    ReplyDelete
  15. banyaknya lauk. senang masak sekali je kan. malam tak payah masak dah :)

    ReplyDelete
  16. Perghh. Sedapnyaaa! Suka tang mangga tuuu. Sesuai sangat!

    ReplyDelete
  17. tak pernah rasa terung goreng sambal.ikan pekasam.budu tempoyak. emmmmm. nak raaaaaaaa.
    anyway. i love mangga so much. egh sedap haihhh =D

    ReplyDelete
  18. Ya Allah ya tuhanku. Terliur tengok gambar makanan ni. Saya dah la belum breakfast lagi ._.

    ReplyDelete
  19. sedapnya tengok daging black pepper tu. terliur!!!!

    ReplyDelete
  20. ikan pekasam ni memang terbaiklah fiza... akak pun suka nak nak lagi ada masak lemak cili api... awesome!!!

    ReplyDelete
  21. ghajinnya akak masak.. one day, mesti sy pon boleh masak,,hehe

    ReplyDelete
  22. Sedapnya kalau dpt makan mangga tue time2 cmni.. =D

    ReplyDelete
  23. sedapnyer Fiza...Bunda memang suka sangat ikan pekasam..

    ReplyDelete
  24. Sedapnyaaaaaaaa .. lapaq nihhh T___T

    ReplyDelete
  25. Amboii byknya lauk,terliur tgk mangga tu...yum3

    ReplyDelete
  26. waa.. dah lama x makan pekasam..

    ReplyDelete
  27. ikan pekasam tak pernah laks k.ena makan

    ReplyDelete
  28. sedapnya semua lauk, terus jadi lapar :)

    ReplyDelete
  29. Woahhh !! Ni even dah knyg, kalo nmpk hidangan sdp mcm ni.. cmfirm rasa lapar balek ni.. ^^

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah