Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Korean Cuisine Dubu-dubu One Utama

15:17

Alkisahnya.. CNY baru-baru nie kami ke One Utama.. Dah lama tak ke OU sejak ada Jusco Rawang.. Rawang ke OU tak la jauh cume malas ke sana sebab jalan jem dan selalunya OU mmg sesak dengan orang.. kami keluar awal hari sabtu tu sebab risau jalan jem dan susah nak dapat parking.. Bila sampai dalam jam 1200, OU pun baru buka.. parking pun banyak lagi.. mudah la usaha mencari parking.. sebab perkara yang paling tak best bila nak keluar di shopping mall ialah sesi mencari parking.. mesti korang setuju kan?
persembahan CNY..
Mula-mula kami ke Dubu-dubu dulu.. nie semua Running Man punye pasal la.. duk tengok episod dorg yang masak2 tu.. tetiba selera laki bini nie nak makan makanan korea..  mana lagi kan.. paling dekat pun nak cari kat OU jela..
~abang~
nak interframe jugak.. hehe
Garlic Bulgogi Beef Set
close up menu my hubby
Citron Tea
Tteokbokki Spicy Korean Ricecake ~ nie paling sedap
Cheese Bibimbap Set Beef
Close up ~ menu nie Fiza punye...
Lepas dah isi perut, kitorang buat aktiviti orang muda-muda dating.. hehe (cm dah tua sangat je bunyinye)... dulu2 kan kalau dating mesti pergi main boling.. tak pandai pun... kalau main dengan hubby Fiza tak pernah menang.. kami ambil 2 game.. lenguh jugak tangan sebab 2 bulan tak main boling...
bakat terpendam... 
Sebelum balik pekena ais krim dulu kat LOCO Gelato depan candylicious.. nyum2.. memang sedap.. satu bekas kecik nie harga RM 9.90.. rasa memang sedap.. Macam-macam perisa ais krim ada.. perisa Hello Kitty pun ada... pelik sungguh...
Cukup la cerita pasal dating kitorang.. hajatnye nak tengok wayang jugak tapi cerita pun tak de yang best.. kami balik rumah terus.. seronok sangat dating dengan hubby...  >_<

You Might Also Like

26 kitty baik hati komen

  1. banyaknya makan...hehehehe...nak rasa jugak apalah sedapnya makanan korea tu kan...aiskrim..sedapnya...

    ReplyDelete
  2. woaaa dating kekeke
    nak makan bibimbap agy. nmpk sedap huhu

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum fiza, adoyaiii sedapnya! sheila pun tengah mengidam makanan korea ni. hehehe. in shaa Allah ada masa nak singgah OU cari Dubu-dubu.. running man punya hal, jadi mengidam. perghh pasrah T___T

    ReplyDelete
  4. tak pernah lagi merasa mkanan korea nie..mcm nmpk sdp.kat cne tak ada le :D

    ReplyDelete
  5. haha..
    running man punya pasal ler nie.
    lepas ni mesti nk bli baju running man pulak kn :p

    ReplyDelete
  6. wah...bsr tol p'garuh running man smpi laki bini t'ingn nk rsa mknn korea..bestnya dating dua2 an ne lbh2 lg da halal.t'lbh sweet :)

    ReplyDelete
  7. waa sedapnya..bestnya² kalau dapat makan sekarang.

    ReplyDelete
  8. wahhh sedap.. tak pernah mencuba lagi ^_^

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  9. wahhh sedap.. tak pernah mencuba lagi ^_^

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  10. tekak masih belum terbuka lagi nak makan makanan korea fiza, btw, farah pun dah lama juga tak jejak ke ou ni.. hu hu hu...

    ReplyDelete
  11. ..bila anak2 minat Running Man secara kebetulan menagajak kita pon ikut sama, tapi pasal makanan Korea tu masih belum ada kesempatan nak sepraiskan anak2 makan kat sana..maybe suatu masa nanti. sedap eh?

    ReplyDelete
  12. salam dah lama x gi jln2 ke shopping complex di KL. Masa study kat UM dulu selalu gak lepak2 di Yaohan, Metrojaya, Sogo, Pertama, Hankyu Jaya, Batu Road Supermarket dll. Ada yg dah x wujud skrg. Alah, tu citer 20 thn lps. Kalau gi KL skrg boleh tercengang tgok perubahannya..

    ReplyDelete
  13. kita suka Garlic Bulgogi Beef Set..bestkan Fiza!!

    ReplyDelete
  14. Oh how fun, both of you likes Korean food eh? ^^ They looks tempting though eheheh

    ReplyDelete
  15. Amboii.dating ye.byknya order makanan.akak dari lom kawen smpi da kawen,tak pernah dating lagi.mesti best kan.:D

    ReplyDelete
  16. mcm mane agknye rase aiskrim hello kitty 2 ek.. hihi..

    ReplyDelete
  17. I would like to try Spicy Korean Ricecake one day. It looks so delicious cik Hafiza.. =)

    ReplyDelete
  18. waaaa.. seronoknya dpt dating.. hehe

    ReplyDelete
  19. Wah wah wahhh.. seronoknya dating dgn incik hubby eh. Jeles kita xde hubby lagi. kekeekeke,

    ReplyDelete
  20. bestnya dating kt dubu2.. hehe
    xpernah mkn lg kt restoran tu. makanan semua sedap2!

    ReplyDelete
  21. goyang gue tgk mknn korea ni. one day musti pergi lalu tepek juga di blog..haihh..
    BW & Follow sini =P

    ReplyDelete
  22. wahhh dgn mkn dgn faizul yea
    ok la tu

    ReplyDelete
  23. zara pon kalo kluar date ngan suami suka p main boling then btanding.. ahaha.. sepa kalah sila driving balek ! haha.. kenang zaman dlu.. ceceh.. blom tua sgt pon.. hoho

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah