Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Sikit sibuk...

15:01

Assalamualaikum.. semalam seharian tak dapat update entry sebab sibuk menolong bos untuk persediaan meeting besar pada Rabu nie.. sempat BW malam tadi, itu pun yang sempat.. ader lagi hutang yang Fiza tak BW.. maaf sangat2.. waktu malam masa mmg terhad.. balik kerja, memasak, pastu layan korea.. dah nak tido.. Fiza luangkan masa sikit untuk update status hari nie bagi blog nie tak la berhabuk sangat.. hehe... 
Ok lah.. nanti Fiza update story yer.. nak kene ada waktu yang betul2 tenang.. baru best nak berstory2 nie.. pukul 3.00 petang nie nak ngadap bos semula.. tolong bos siapkan slide.. binding lagi.. agak2 lambat ke Fiza balik hari nie.. hurrmmm.. tak pelah demi kerjaku yang tercinta.. hehe.. poyo kan.. >_< 

You Might Also Like

15 kitty baik hati komen

  1. selamat mebinding kak..apa yg penting..berkerjasama..hihi

    ReplyDelete
  2. tak apa fiza..dahulukan mana yg penting.tmpt mencari rezki tu :)

    ReplyDelete
  3. pekerja produktif ni ker terpaksa ... heheheee .

    ReplyDelete
  4. buat mana yang penting dulu ye fiza..nanti dah free boleh la blogwalking ...

    ReplyDelete
  5. acik pun sekarang sibuk sikit.. semoga di permudahkan urusan oleh Allah ^_^

    ReplyDelete
  6. busy ek?
    claim bonus byk2 tau.

    ReplyDelete
  7. semoga segala urusan fiza dipermudahkan oleh Allah..

    ReplyDelete
  8. mama pun curik curik masa online ni..

    ReplyDelete
  9. bila2 pun boleh BW kan.. tak ur time fiza. hehe. kerja kena utamakan dulu :)

    ReplyDelete
  10. Xpaa laa dear.. take ur time.. rehat kena seimbang ngan kejaa tau.. take care. ^^

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah