Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

W.W ~ Kek Gulung

15:45

Assalamualaikum...
sedap sangat... nyum2..

You Might Also Like

30 kitty baik hati komen

  1. minta sikit hahaha..emm sdpnya

    ReplyDelete
  2. sally baru je makan semalam! hehehe

    ReplyDelete
  3. Lama dah xmakan kek gulung ni. Asyik kek kukus dan bakar je.hehe

    ReplyDelete
  4. wahh kalerpul..
    nampak sedap!
    And, mesti sedap kan?
    nakkk.. hihi..

    ReplyDelete
  5. rasa macam nak buat jgk kek ni..

    ReplyDelete
  6. Nampak sedap sangat. Buat sendiri ke? Kalau buat sendiri, nak resipi pliss. ^_^

    ReplyDelete
  7. apa dia yg kaler2 akt luar tu? kelapa?

    ReplyDelete
  8. homemade ke neh.. sedap je nampak..hihi

    ReplyDelete
  9. nikmat selera itu datangnya dari Allah. maka bersyukur lah manusia dan tunduk pada Nya. singgah.. :)

    ReplyDelete
  10. terliurnya tengok kek gulung ni..cantik pulak tu..kek gulung memang sedap

    ReplyDelete
  11. wowowowow. nampak sedap n menarik...

    ReplyDelete
  12. ei mana aci niii
    nak gakkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  13. Lembut dan gebu kek gulung ni..sedap..

    ReplyDelete
  14. sedapnya.. yummy.. fiza buat sendiri ke?

    ReplyDelete
  15. mengujakan,,, tengok kaler je dah menarik...

    ReplyDelete
  16. sedapnyaa... warna kalerfull tu yg xmenahan. hehe

    ReplyDelete
  17. first time tengok kek gulung berbulu-bulu mcm tu.. ehheeh

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum. sodapnya. suami sheila suka beli ni ~~~

    ReplyDelete
  19. Abah zara slalu buat ni.. dia keja sbg chef. Kat ruma.. mmg slalu buat kek gulung ni..empuk dan bkrim..nyim2!! hehhe..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah