Followers ke 666

21:48

Assalamualaikum.. nie entry last Fiza untuk malam nie.. In syaa Allah Fiza akan kembali update blog bila kembali di depan laptop.. gheeee.... maknenye lepas balik bercuti..
Sempat print screen followers ke 666.. Sebagai penghargaan kerana sudi untuk menjadi follower Kak Fiza.. Kak Fiza akan review kan sikit mengenai adik nie.. 
Masa godek2 blog adik nie, terjumpa entry perkenalan dirinya.. Wan Nur Awatif  bt Wan Mohd Azan, umur baru 12 tahun.. mudanya dia.. Rasa macam tak sesuai jer nak bahasakan diri Kak Fiza... Berasal dari Kelantan dan menetap di Kemaman, Terengganu.. 
mesti peminat Justin Bieber nie...
Korang boleh la pergi ke blog adik Awatif nie untuk berkenalan.. Kak Fiza nak ucapkan terima kasih kerana sudi untuk follow sini.. muda-muda dah ada blog.. mesti boleh pergi jauh lagi dalam dunia blogging nie.. apa2 pun salam perkenalan buat adik Nur Awatif.. >_<

You Might Also Like

21 kitty baik hati komen

  1. Sekarang followers akak dah bertambah. Tahniah :)

    ReplyDelete
  2. tahniah yaa.. hehe.. smoga kak fiza dimurahkan rezki bnyk2 lagi lpas ni =)

    ReplyDelete
  3. 666.. cantik number. hehe

    tahniah! :D

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. tahniah dah semakin bertambah followers fiza..

    selamat bercuti fiza.. semoga selamat pergi dan kembali.. :D

    ReplyDelete
  5. wah, sekarang ni muda2 lagi dah ada blog... bagus2! =)

    ReplyDelete
  6. tahniah dah makin brtambah follow fiza kan..selamat bercuti & selamat kembali berblog

    ReplyDelete
  7. selamat bercuti... bestnyer...!

    ^________^

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum fiza,wahh bestnya. taniah follower yang ke 666. singgah menabung SG airlines~~~

    ReplyDelete
  9. wah 666, nomor yang cantik hehe

    ReplyDelete
  10. waaa...12 tahun dah ad blog..bestnya!bestnya!,miza 12 tahun tak taw ap g..hikhik
    ok,nak g terjah! ^_^

    ReplyDelete
  11. tahniah fiza...nanti kita terjah blog adik tu..

    ReplyDelete
  12. wahh semakin banyak pengikutblog nie ^_^alhamdulilah

    ReplyDelete
  13. wah wah wahh kak fiza huhuhu <3
    betul lah. Muda gila umur 12 ehehehe <3
    congrats kak heheeee happy holidayyyyyyyy <333 :D

    ReplyDelete
  14. congrats! sy pun tgh menunggu follower ke 500 ni. nak buat review kat dia. agaknya sape yg bertuah tu?

    ReplyDelete
  15. Tahniah... Insha Allah akan bertambah lagi. Rajinkan up entri n share entri. jgn lupa blogwalking, join GA/segmen atau sponsor Ga n segmen. inshaa Allah follower bertambah. Up enti seikhlas hati, follower dtg dgn sendiri :)

    ReplyDelete
  16. Mudanya adik ni... dah ada blog sendiri... ^__^

    ReplyDelete
  17. banyak amat bak punya saya aj cuma 57

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah