Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Selipar Bata ~ Reward untuk diri

14:18

Assalamualaikum.. best kan tajuk tu.. sebenarnye selipar kat rumah dah banyak campur pulak kat opis lagi.. sampaikan ada yang perli Fiza kat opis, "Ko tak nak bawa semua selipar ko ke opis ke?" staf lelaki yang cakap camtu... Eleh.. suka hati Fiza la kan... hehe.. Sebabnya selipar Fiza bersusun tepi meja... dah cube sorokkan tapi tetap nampak.. selipar RM 10.00 jer.. bukan yang mahal2.. pakai kejap je dah haus.. tu yang jadi banyak.. 
Fiza selesa pakai selipar dalam opis tetapi kalau nak masuk meeting, Fiza akan pakai kasut atau wedges yang kemas.. Etika berpakaian tetap Fiza jaga... Semalam sempat jugak usha-usha kat JUSCO Rawang... niat nak beli selipar kat BATA, kebetulan pula ada diskaun 20%.. rembat dua pasang la nampaknye.. hehe...
sayang pulak nak pakai.. hehe.. 
Rahsia kalau nak beli barang banyak, pastikan Mr. Hubby diberikan kerusi urut kat shopping kompleks tu.. time tu kita nak berjalan ke mana pun dia dah tak tanya.. hehe... bila dah beli tak mampu dia nak cakap apa.. Tips berguna nie tau.. selamat mencube... >_<

You Might Also Like

24 kitty baik hati komen

  1. alo lo lo comelnya... memang selesa tu hadiah untuk kaki fiza tu... akak pun baru beli hadiah untuk kaki akak semalam...he he he...

    ReplyDelete
  2. wah..bagus betul tips tu ye fiza..hehehe...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum fiza, hehe bagus tips tu. hehee nak cuba lah nanti. hiewhiew.kasut sebelah tu cantik ~~~

    ReplyDelete
  4. amboi pinky lagi... dah warna pink memang comel lah kan..hehe

    ReplyDelete
  5. Comel slipper pin tuk..at one time kita pun obses dengan sandal..punyalah banyak..samapai tak tau bila nak guna..he..he

    ReplyDelete
  6. kalau amal 5S perlu SISIH selipar tu.. haha

    ReplyDelete
  7. Nice pair of slippers...

    ReplyDelete
  8. untung jadi kaki kak fiza..selalu dapat hadiah...hahaha

    ReplyDelete
  9. comelnya selipar pink huuuu...
    macam ika kalau keluar shopping dengan encik tunang dia redha je ika nak itu nak ini..ahahahha..kesian dia...kadang2 tu ada jugak suruh dia duduk kat kerusi urut tu masuk rm5 bagi dia relax urut2 sikit... :)

    ReplyDelete
  10. Cantik selipar tu. Tapi, saya tak suka pakai selipar yang ada tengah-tengah tu. Saya suka sandal.

    ReplyDelete
  11. saya juga sukakan kasut . ada lagi kasut raya yg jarang dipakai dan masih dok dlm kotak

    ReplyDelete
  12. salam fiza..baru brkesempatan jenguk cne..seronoknya kaki fiza dpt hadiah :D..menabung cne visa

    ReplyDelete
  13. Bunda selesa pakai selipar jenis macam yang pink tu dalam rumah...kat luar pakai kasut n wedges ...jenis macam wane hitam dalam gambar tu...

    ReplyDelete
  14. omomomo...comei hok pink tu hehe

    ReplyDelete
  15. dua2 selipar ni cantik. i like!

    err... tetiba nak like selipar orang la pulak...hahahhaha..

    ReplyDelete
  16. hok alohwanr pink.. tak gemar hehehe

    ReplyDelete
  17. sekali sekala bagi hadiah utk kaki sniri ok gak. hikhik

    ReplyDelete
  18. kaki pun nak kena manja manja kan.. c:

    ReplyDelete
  19. Hahaha.. sama la kita dear.. zara pegi keja pkai high heels. Smpai opis tukar pegi slipar jepun.. muahahaha.. slesa. Sb byk bgerak kn..

    ReplyDelete
  20. comelnya kasut fiza beli.. bagus tips tu fiza, lelaki ni kalau ikut kita shopping mesti merungut, hehe..

    ReplyDelete
  21. ingat hadiah apa tadi..selipar pink tu suka..:) bagus tips tu fiza..akak pun kkdg mcm tu gak.hehee

    ReplyDelete
  22. Biasanya kerusi urut sy yg guna..sbb penat memilih brg..hehe

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah