Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Jamuan Perpisahan ~ Good Luck my Fren Part 2

21:03

Assalamualaikum.. Maaf banyak2 sebab baru sempat nak update blog malam nie.. BW pun tak sempat hari nie.. Untuk update kali nie, still mengenai jamuan perpisahan untuk Nina yang mana 26 Februari 2014 lepas merupakan hari terakhir untuk Nina di GSC.. Kami satu opis raikan hari terakhir untuk Nina dengan buat ucapan ringkas, makan2 dan potong kek.. 
Nina 
Good Luck Nina
Spegeti 
Kek gulung..
Wani, Nadia, Fiza, Nina..
yang kat belakang tu Siti... 
sesi bergambar... 
bergambar di workplace Fiza..
Sedih bila kawan-kawan ramai yang berhenti.. tapi niat dorang memang mulia sebab nak menjaga anak yang mula sekolah.. Fiza pun agak-agaknya kalau dah ada anak nanti pun mungkin akan berhenti kerja kot.. bergantung pada keadaan.. Yelah kalau tengok akak2 opis yang ada anak, macam terkejar-kejar je nak ambil anak balik sekolah. nak hantar anak sekolah... besarnya pengorbanan seorang ibu kan.. Semoga berjaya Nina dalam apa jua yang Nina buat lepas ini.. >_<

You Might Also Like

9 kitty baik hati komen

  1. Doakn tbaik ntuk diaa.. xpa laa.. dia pegi ntuk mnunaikn tggjwb sbg suri rumah spnuh masa.. hehe. Alhamdulillah. . Seronok dpt tgk ank2 mbesar depan mata..

    ReplyDelete
  2. Doakn tbaik ntuk diaa.. xpa laa.. dia pegi ntuk mnunaikn tggjwb sbg suri rumah spnuh masa.. hehe. Alhamdulillah. . Seronok dpt tgk ank2 mbesar depan mata..

    ReplyDelete
  3. semoga nina terus success.. akak rasa lebih elok ibu menjaga sendiri anaknya memandangkan sekarang ni kes kematian bayi dan kanak-kanak yang dihantar ke taska semakin menjadi-jadi.. risau juga akak tengok..

    ReplyDelete
  4. memang besar pengorbanan seorg ibu..

    ReplyDelete
  5. Takapa, skrg ramai wanita berjaya y bekerja dari rumah buat perniagaa sendiri..dlm masa y sama menjaga ank2..

    ReplyDelete
  6. mesti akan di rindui saat bersama nanti..sempat lagi nak tayang kelendar korea tu yek.:)

    ReplyDelete
  7. GSC? Green Screen Cinema ke kak? Hehe... Alaa takmau sedih-2, yg penting keep in touch sokmo :D

    ReplyDelete
  8. Bagusnya..berhenti utk keluarga..terbaekk.

    ReplyDelete
  9. ada tak karangan memanah?

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah