Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Jatuh Hati pada Kim Soo-hyun atau karipap?

13:20

Assalamualaikum.. tajuk entah aper2 kot.. dah waktu tengah hari nie, ambil masa sikit nak cerita pasal artis korea yang sorang nie.. disebabkan cerita My love From the Star, Fiza makin berminat pulak nak mengetahui tentang mamat nie.. sorry GD, Fiza ada kekasih hati no. 2.. hehe.. perasan eh.. haha.. GD pun Fiza minat jugak la sbb dia penyanyi.. tetapi Kim Soo-hyun nie pelakon yang hensom dan comel.. haha.. sudahla.. mabuk cinte ke ape Fiza nie...
Kim Soo-hyun 
Actor, Singer, Model
kiutkan... hoho..
Babak sedih mengenangkan waktu yang semakin suntuk untuk meninggalkan bumi 
dan awek dia (dlm cite nie je)..
muncul dalam Running Man episod 102
Kim Soo-hyun bersama Lee Hyun-woo Running Man episod 147
Fiza minat jer.. nak jatuh cinta ke.. nak falling in love ke.. tak de maknenye.. Abih cite pasal tu.. jap lagi meeting pulak.. tengah hari nie memang Fiza tak keluar makan tengah hari.. Makan karipap jer.. mak Fiza buat yang frozen.. Fiza goreng jer.. hehe... sedap tau... memang jatuh hati pada karipap..
tinggal 3 baru teringat nak ambil gambar.... >_<

You Might Also Like

14 kitty baik hati komen

  1. fiza byknya makan karipap :D

    ReplyDelete
  2. ohh my husband.. hehehe start suka dia dlm citer when the moon embracing the sun kat tv9... awwwww awwwwww

    ReplyDelete
  3. mak shark pun buat karipap frozen jugak:)
    dpt makan panas2 mmg best..
    air tgn mak mmg best kn.

    ReplyDelete
  4. Oh nooo !! Suami ite. Hahaha. Sedih gile cite ni. Nanges beriya riya sampai bengkak mata. Last last happy ending. Kekekeke.

    ReplyDelete
  5. kim soo hyun!!!!
    hehe.. anne tgk semua drama dia.. semua best2.. hihihi..

    ReplyDelete
  6. sis pun x mis tgk citer nih . muka seruis jer tapi bila senyum ... aduh , bisa melt jiwa ini ... hahahaaa

    ReplyDelete
  7. Makan karipap jer??? Errmm.. diet eeekk!! ;D

    ReplyDelete
  8. Suka juga dekat Kim Soo Hyun! :D

    ReplyDelete
  9. comel...karipap pun ok gak..

    ReplyDelete
  10. memang comel la dia fiza, akak tak kenal sangat artis korea ni.. hehe..
    memang sedap la karipap tu fiza.. cakap pasal karipap dah lama akak tak makan karipap inti ikan, sedap tu..

    ReplyDelete
  11. salam singgah. karipap karipap ni teringat novel karipap tu. heheehhee

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah