Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Koleksi Fridge Magnet dan Keychain Februari

10:34

Assalamualaikum dan Salam Jumaat.. Korang dah breakfast ker? Fiza hari nie dapat 2 bungkus nasi lemak.. Alhamdullillah rezeki pada hari Jumaat.. satu bungkus dah makan, tinggal lagi satu.. tak kesahlah makan banyak pun, orang dah bagi takkan nak tolak kan.. nanti diet la semula.. hehe..
Fiza lupe yang sepatutnye entry koleksi FM dan keychain nie patut keluar hujung bulan Februari.. hari nie baru teringat.. 
Keychain Bali dari Blogger Lieya
Keychain Menara KLCC dari Blogger Zarena
Keychain rabbit dari Blogger Zarena
FM Menara KL dari Blogger Zarena
FM Bali dari officemate Hanis
Terima kasih sangat2 pada blogger dan kawan yang menghadiahkan keychain dan FM.. Fiza memang pengumpul keychain sejak zaman sekolah lagi.. Minat terhadap FM pulak lepas dah ada peti ais sendiri.. baru minat tu timbul..  tak sangka hobi tu dapat diteruskan sehingga sekarang.. Korang pun mesti ada minat yang sama jugak kan... 
p/s: Jangan lupa berselawat hari Jumaat.. Ya Allah x 1000

You Might Also Like

11 kitty baik hati komen

  1. comel2 la fiza..mesti dah byk koleksi fiza nie kan

    ReplyDelete
  2. wah setiap bulan ada collection baru yer...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum fiza, sheila pun suka kumpul keychain dari dulu. sejak ada peti sejuk sendiri lepas kawin baru suka kumpul FM. hehehe. suka sangat FM, unik sebab boleh lekat kat peti sejuk. hari2 tengok ~~~

    *murah rezeki dapat nasi lemak. hehe

    ReplyDelete
  4. sy selalu gak menambah-nambahkan koleksi FM n Keychain utk mamaD..selalunya rakan ofis yg bagi bila depa ke luar negara..; best juga ada hobi macam ni kan...

    ReplyDelete
  5. comei semua fm fiza.. akak pn suka beli fm kalau pg melancong.. =D

    ReplyDelete
  6. semuanya cantik..sy suka jgk kumpul

    ReplyDelete
  7. keychain rabbit 2 comel je..

    ReplyDelete
  8. comel semua koleksi keychain fiza. :D

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah