Nasi Kukus Ayam Berempah

14:38

Assalamualaikum dan salam Jumaat.. Secara rasminya Fiza dah lancarkan GA pada pagi tadi (Cuti-cuti GA).. Harap dapat sambutan.. Cuti sekolah pun akan bermula esok.. mesti ramai yang dah merancang cuti kan.. yang mana ada anak2.. mesti nak bawa anak pergi jalan2 dan balik kampung....
Semalam Fiza publish gambar karipap ramai yg ingat Fiza diet.. bukan diet, kebetulan makan karipap dah kenyang.. sebab tu dah tak keluar rehat.. Hari nie pulak sebelum hubby keluar sembahyang Jumaat, dia sempat singgah opis berikan nasi kukus kat Fiza.. alhamdullilah.. makan kat opis sambil layan cerita korea.. tenang betui rasanya...
Nasi kukus Ayam Berempah
Nasi dah habis, perut dah kenyang.. boleh la tidur.. gheeee.. ingat company mak ayah kita ke nak tidur.. hehe.. kerja kene diteruskan.. Fokus2.. 
Lupe pulak.. bagi adik2 yang dah dpt result SPM dan STPM, tahniah kak Fiza ucapkan.. tak kesahlah berapa A pun yang penting korang dah berusaha dan jauh lagi perjalanan yang nak ditempuhi lepas nie.. Tak nak bebel panjang, cukup takat nie dulu.. Salam Jumaat semua... 

You Might Also Like

15 kitty baik hati komen

  1. lagi senang lunch dalam opis...boleh gedik santai skit..hehehe..sedap tu

    ReplyDelete
  2. tak bau makanan ke kalau lunch dalam ofis.

    ReplyDelete
  3. Untunglah ada yg belikan. Kakak ni tiap hari bawa bekal Fiza..

    ReplyDelete
  4. kalau my suami tak checking jauh2 dia pun rajin belikan lunch kalau akak tak bawak bekal...memang makan dalam office kat pantry tu lebih tenang rasanya...

    ReplyDelete
  5. Sedapnya. Melelah airu liur tengok. Lepas ni kena cari resipi untuk buat la ni

    ReplyDelete
  6. wah.. sedap tu fiza.. siap hubby tolong belikan lagi.. :D

    ReplyDelete
  7. hamboihh...lunch kat opis ek...

    ReplyDelete
  8. Wah, sedapnya :)

    Xsabar nak balik rumah cuti sem makan masakan mak!

    ReplyDelete
  9. Dah biasa lunch kat ofis.. :)

    ReplyDelete
  10. nasi kukus buat kita terliur malam ni. huwaa :)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum fiza, lama sheila tak makan nasi kukus. hehee sedap tu.. selamat pagi, singgah sambil menabung sini~~~

    ReplyDelete
  12. dah lama x pekena nasi kukus..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah