Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Hadiah Birthday

12:23

Assalamualaikum.. Hari ahad lepas, rutin biasa Fiza pergi main sukan memanah di lapang sasar memanah rumah bos.. Cik Lia wife kepada bos Fiza telah menghadiahkan mug yang comel untuk Fiza.. terkejut dan terharu sangat.. Tak sangka Fiza dianggap kawan yang senang untuk bersembang.. 
Hanya orang yang berkawan dengan Fiza jer yang tahu macam mana Fiza nie... Berkawan secara ikhlas tu sangat penting dan bukan berkawan untuk mendapat nama, populariti, pangkat dan jangan sesekali berkawan untuk kepentingan diri sendiri.. buat apa untuk menjadi talam dua muka.. penat  nak berlakon.. oleh itu jadilah diri sendiri.. 
beg kertas yang comel.. dalamnye ada hadiah..
kad ucapan bear.. bagi Fiza kiut sangat..
Ucapan  ada tulis belated besday.. hehe.. 
tak sempat nak wish dulu kan.. 
Mug yang comel...
min, Fiza dan baju hitam tu Cik Lia...
Terima kasih Cik Lia atas mug yang comel.. Fiza letak kat pejabat buat minum petang.. memang sayang nak gune sebab kiut sangat.. jadikan hiasan boleh tak? hehe.. >_<

You Might Also Like

16 kitty baik hati komen

  1. Bestnya dpt hadiah mcm tu..mesti best dpt jumpa Fiza ni kan

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum fiza, bestnya. alhamdullilah. murah rezeki awak dapat kawan baru dan hadiah ~~~

    ReplyDelete
  3. memang sangat comel la mug tu fiza...akak berkenan,

    ReplyDelete
  4. Seronoknya kalau selalu dapat hadiah..

    ReplyDelete
  5. memang comel..seronoknya kan bila la agaknya dpt jumpa dgn fiza :)

    ReplyDelete
  6. weeeeeeeeeeeee lamanye fae x singgah here -.- i want that mug :p

    ReplyDelete
  7. comelnya mug tu fiza, rasa cam nak mintak jer...he he he...

    ReplyDelete
  8. comelnya mug tu fiza.. semoga persahabatan fiza dengan cik lia akan terus berkekalan.. :D

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum...fiza,

    bestnyer dapat hadiah daripada kekawan.. best2..

    mselim3

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum fiza.. comelnya mug tu.. ye la, kadang2 orang rasa selesa berkawan dgn kita.. sebab tu kita boleh kenal rapat kan.. :)

    ReplyDelete
  11. nasib baik bukan doraemon..kalau tak sally nak! hahaha...happy belated birthday jugak :D

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah . suka bila org ingat bday kita .

    ReplyDelete
  13. Alahaiii.. comel sgt mug tu dear =D

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah