Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Tahniah Fasha Sandha

10:18

Assalamualaikum.. update pagi nie pasal artis Malaysia pulak.. oppss.. hehe.. bukan apa Fiza terkejut bila baca dekat link ping busuk yang mana Fasha Sandha sedang mengandung anak kedua.. cari punya cari memang betul la.. murahnya rezeki anak dia kan.. dulu orang kutuk dia macam2.. tengok sekarang.. memang bahagia dia bersama suaminya.. Fiza memang peminat Fasha Sandha..tak kisah pasal kehidupan peribadi dia tetapi bab lakonan Fasha Sandha memang terbaik.
#28 Fasha Sandha Kini Hamil Anak Kedua - ROTIKAYA
Baby bump anak kedua
kredit : http://www.rotikaya.com/
Putra Rayfal dilahirkan pada 15 April 2013
Chinta tahun 2010...
cerita paling best Fiza pernah layan..
Fasha Sandha sbg Chinta Chandurry
Itu je la update pagi nie.. seronok bila tahu dan baca pasal orang2 yang nak dapat baby nie... hilang dah monday blues.. hehe.. oklah.. sambung kerja dulu..
Rezeki pagi nie.. 
Terima kasih Officemate Hanis bagi strawberry.. 

You Might Also Like

18 kitty baik hati komen

  1. anak kedua dh..
    tahniah.
    shark pn br tahu nie..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum fiza, alhamdullilah. murah rezeki fasha kan. hehe selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
  3. tahniah fasha... semuga Allah merahmati dia

    ReplyDelete
  4. baru tau jugak pasal ni..tahniah kat fasha sanda..

    ReplyDelete
  5. erkk... aktifnya producion dia...

    ReplyDelete
  6. murah rezkinya kan..salam isnin fiza

    ReplyDelete
  7. alhmdulillah . dpt rezeki anak .

    ReplyDelete
  8. Tahniah ..rezeki Allah tu...

    ReplyDelete
  9. murah rezeki fasha dan suami :)

    ReplyDelete
  10. heeee samalah kita kak fizaa hehehe qila suka sangat dia. cantik!!! <3

    ReplyDelete
  11. tahniah buat fasha sekeluarga atas berita gembira tu, dah tahniah buat fiza sbb dapat strawbery.. :)

    ReplyDelete
  12. semoga fasha sanda terus bahagia ke anak cucu. saya tgk fasha sanda nie baik org nyeee..

    ReplyDelete
  13. murah rezeki dia.. akak pun sukakan lakonan fasha sanda..

    ReplyDelete
  14. dia memang pelakon berbakat,suka jugak tgok dia balakon..real gitu..
    taniah fasha! ^^

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah... tapi suke lagi tgk strawberry tu.. huhu

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah