Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

W.W ~ Keyword pelik

11:37

Assalamualaikum.. 
Member ffm.com johor sdp - Carian Minggu ini 
Member ffm.com johor sdp - Carian Bulan lepas
Apa yang dorang cari yer.. page mana yang berkaitan pun Fiza tak tahu? 

You Might Also Like

15 kitty baik hati komen

  1. selalu jugak dpt keyword pelik
    keyword lucah pun ade
    adoyai

    ReplyDelete
  2. mcm2 je kan fiza..apa ke bendanya tu pun tak fhm kan..menabung cne inti & laneigi

    ReplyDelete
  3. hehee..kadang2 x de kaitan pun dengan blog kita kan..sorry fiza lama tak singgah..mood hilang..ni jengah kejap sebelum off.

    ReplyDelete
  4. keyword orang ni memang pelik2...

    ReplyDelete
  5. Pnh jg nk wt n3 keyword pelik ne tp xksmpaian.cm2 owg zmn skrg ne..pelik2 ja keyword dowg cri..

    ReplyDelete
  6. Apa benda eh tu? Tak pernah dengar.

    ReplyDelete
  7. pelik-pelik betul keywordnya.. apakah bahasa tu? hehe..

    ReplyDelete
  8. Apalah yang nak dicari tu..he..he

    ReplyDelete
  9. Sy jugak tak check..lama dh..hehe

    ReplyDelete
  10. kat blog sy pun kena. pelik2 ok lagi.. ni smpai thap lucah pun ada..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah