Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

BW sampai lebam

13:24

Assalamualaikum.. pastinya hari minggu adalah hari yang ditunggu oleh kita semua untuk berehat bersama keluarga dan keluar berjalan.. betui tak.. 
Fiza pun macam tu.. hari Isnin sampai Jumaat sibuk dengan tugas di opis, Sabtu pulak jadual Fiza memang dah ada...
6.30 : Solat Subuh dan sambung tidur...
8.30 : Bangun 
9.00 : Kemas rumah dan exercise
10.30 : Main Blog
11.30 : Memasak tengah hari
1.00 : Makan tengah hari
1.45 : Solat Zohor
2.00 : Rehat ~ buat apa patut
3.00 - 7.00 :  Lapang Sasar memanah
8.30 : Rehat
Macam tu rutin Fiza untuk hari sabtu... tetapi kadang-kadang berubah macam hari nie.. Fiza tak memasak sebab Mr. Hubby ade kerja kat luar, so dia makan kat luar.. Fiza boleh terus berblogging.. hehe...
Fiza tersenarai juga untuk blogger blogspot baru 2014 oleh Blogger Hasrul Hassan.. ape lagi.. BW sampai lebam la... Alhamdullillah selesai juga terjah semuanya hari ini
BW dan Fiza follow blog-blog dorang sampai keluar confirmation 
 yang Fiza nie bukan robot...
hehe
Oklah.. tak sedar yang Fiza tak mkn tengah hari lagi.. haha.. nak pegi masak simple2 jer.. jap lagi nak pergi latihan memanah pulak.. kene makan nanti tak de tenaga kan.. okelah.. sampai sini dulu.. kalau ada masa, mlm karang pula Fiza akan online.. bye...
>_<

You Might Also Like

17 kitty baik hati komen

  1. wah...penuh jadual fiza...bagus camtu...takla terbuang gitu je...hehe

    ReplyDelete
  2. salam singgah. alhamdulillah. untung tu tersenarai dalam blog popular ^_^

    ReplyDelete
  3. ari minggu adalah ari yg plng best..
    hehe

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum... kesian kak Fiza bw smpai lebam...cayok kak...

    ReplyDelete
  5. memanah? wahh, mesti seronok kan? :)

    ReplyDelete
  6. Selamat berhujung minggu ya kak :)

    ReplyDelete
  7. pergh.. ada latihan memanah.. Bestnya!

    ReplyDelete
  8. wah2xx padat tu...hppy weekend ya.:DD BW puas2..:DD

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum dan salam singgah malam di sini Fiza...selamat berhujung minggu...

    ReplyDelete
  10. selamat berhujung minggu dear, baru berkesempatan nak singgah ni..

    ReplyDelete
  11. haha. memang btol2 bw mcm robot la klo cemtu. tahniah fiza :)

    ReplyDelete
  12. kyaaaa bestnya kak fizaa heee.
    Qila pun nak bw sampai lebam gak ni hee~

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah