CPUV ke-17 hingga ke-19

09:55

Assalamualaikum.. Alhamdullillah bersyukur sangat2 atas rezeki pagi nie.. Saje survey2 Mr. Nuff tadi.. tengok2 ader CPUV baru.. memang tak disangka.. setelah setahun baru la CPUV nak singgah di blog nie.. npk memang banyak CPUV nye sampai 19, yang banyak tu hanya Xaxis.. boleh baca kat SINI CPUV ke-3 hingga ke-16.
Terima kasih pada korang yang tak jemu singgah blog Fiza.. bukan senang nak naikkan unique visitors nie.. sampai satu tahap Fiza tak tahu mcm mana nak dapatkan CPUV nie... memang kene rajin BW.. In syaa Allah adalah rezekinya.. 
Pekena nasi lemak breakfast tadi sebelum masuk opis.. >_<
mau mengantuk nie jap lagi.. hehe..
Selamat bekerja.. 

You Might Also Like

19 kitty baik hati komen

  1. bestnya fiza. berderet cpuv tu. masyukkk

    ReplyDelete
  2. Wah ! Tahniah ! Kita datang tekan Whisper sambil telan ailio tengok makanan. :P

    ReplyDelete
  3. bersusun cantik cpuv fiza. Tahniah dear. Akak klik whisper satu! :)

    ReplyDelete
  4. masyuk byk cpuv... kite lak mkn la ape pun...masuk office kompem layu je mata ni...lelap 5 minit pun jadi la klau dpt...hihi tapi x boleh nak lelap suka2 ati lak

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum fiza, wahh bestnya. murah rezeki awak. hehe singgah menabung darlie sini. nak sket nasi lemak ~~~

    ReplyDelete
  6. wow tahniah ye fiza :) nsik lemak tu buat org teliur la

    ReplyDelete
  7. wah tahniah fiza..ok la tu kan ada juga masuk..pssstt sedapnya nasi lemak lapar trus nmpk

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..tahniah sis!nana pun dapat jugak yg ni:)

    ReplyDelete
  9. woahh banyak tuu.. anne klik2 whisper kat sini! :)

    ReplyDelete
  10. bestnya....saya tak letak lagi iklan Nuff ni

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah rezeki Fiza..banyak tu..Nway ..thanks for input untuk Axis tu..kita pun banyak dapat...

    ReplyDelete
  12. tahniah ya!!Best nasi lemak tu..:DD

    ReplyDelete
  13. Nasik lemak tu mmg buat kita telan air liur.....hehe.. Tahniah sis.... Alhamdulillah....

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah rezeki fiza.. akak pn makan nasi lemak pg tadi..=D

    ReplyDelete
  15. taniah kak fiza ^_^
    nasi lemak sedap sangat nape...hehee

    ReplyDelete
  16. Fuh, jelesnye Fiza dapat banyak cpuv :)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah