Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Diskaun 15% untuk Pembaca Blog Fiza

13:00

Assalamualaikum, 
khas buat pembaca blog Fiza, peminat tudung dan pembeli online... 
Pihak Tudung2u  yang  merupakan salah satu kedai tudung online yang terbesar di Malaysia dengan berbesar hati menawarkan baucer diskaun 15% khas buat korang semua...
Tudung-tudung di Tudung2u memang sangat cantik dan menarik, dan pastinya design terkini dan berkualiti.. Antara jenis tudung yang dijual adalah seperti Tudung Bawal, Shawl Labuh, Anak Tudung, aksesori tudung dan kalau nak tahu lebih lagi, jemputlah ke Tudung2u.
Nice sangat warna -warna Tudung Bawal yang dijual
Peminat shawl, Shawl Labuh juga ada dijual.. korang boleh pilih ikut stail korang..
Yang nie memang favorite Fiza sebab senanng nak digayakan.. Tudung segi empat 
Anak Tudung .. cantik kan...
Untuk yang suka bergaya.. Aksesori dan keronsang juga ada

dan

Khas untuk pembaca blog ini, follower dan kawan-kawan yang mengunjungi blog ini, ada berita baik untuk korang.
Korang boleh mendapatkan diskaun 15% (murah dari harga di atas)
dengan menggunakan voucher code ini:

ADE2014
peluang tamat sehingga 30 April 2014
Jom shopping.. dijamin berkualiti dan harga yang berpatutan
>_<

You Might Also Like

16 kitty baik hati komen

  1. nak tgk tudung yang fiza beli hehe

    ReplyDelete
  2. sis klu nak membeli apa pun , lebih puas hati tengok depan mata . blh belek dan cuba ...

    ReplyDelete
  3. Menarik gak..salam hujung minggu Fiza..

    ReplyDelete
  4. Wow peluang muslimah semua shopping tudung nie :)

    ReplyDelete
  5. jarang sangat beli online ni .

    ReplyDelete
  6. wahh macam menarik ja nie. hee nnti akan ke sana

    ReplyDelete
  7. tak pernah lya bli on9 kalau tudung..bli direct je hihihi

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum... Menariknya tawaran yang diberi...

    ReplyDelete
  9. Nampak ada promosi aje dah seronok dah..Nak singgah gi tudung2u tengok jap!!

    ReplyDelete
  10. Hebat nie
    Boleh beli satu nie

    ReplyDelete
  11. wow siap ad discount....tp semua brg perempuan...hihihihih..:DD

    klik2 cik nuff..:D

    ReplyDelete
  12. ni laa yg xtahan tgk ni kalo siap ada discount lagiiii... fuuuhhhhh

    ReplyDelete
  13. cantik2 tudung tu... nak jugak...

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah