Eh.. April Fools

09:36

Assalamualaikum.. Walaupun hari nie april fools, tapi Fiza tak buat macam tu kat korang tau.. nie betul2.. bukan main-main.. hehe... Mohon maaf sangat sebab tak berpeluang nk BW lagi nie...bagi yang komen kat blog Fiza pun, Fiza tak sempat nak belek lagi.. sampaikan tak publish lagi sbb niat nak BW sekali..  cuti panjang last week buatkan kerja Fiza kat opis pun banyak pending dan perlu disettlekan secepat mungkin.. Niat nak update story ke Pulau Tioman kene tangguhkan dulu...

Bagi pemenang yang masih belum berikan detail yang diperlukan, Fiza masih menunggu.. Itu je untuk hari nie.. terima kasih pada korang yang sudi jenguk2 dan komen kat sini... 
google image

You Might Also Like

15 kitty baik hati komen

  1. selamat menyiapkan tugasan yg trtangguh

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum fiza, wahh Pulau Tioman. dah balik bercuti kan? takpe kita tunggu entri percutian fiza tu. hehe singgah menabung ford sini~~~

    ReplyDelete
  3. naniey pon sama bz je pas bercuti...

    ReplyDelete
  4. ika tak berminat nak kenakan orang...n ika tak pernah pun nak april fool2 bagai..huuuuu


    fiza, ika nak jemput join GA ika,harap fiza sudi join :)
    http://haneulafiqah.blogspot.com/2014/04/grand-opening-giveaway-by-haneulafiqah.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Fiza...tak sedar dah masuk bulan April...Diana pun macam Fiza juga...sibuk jer satu hari tadi kat ofis...Diana dah emailkan detail Diana kan...

    ReplyDelete
  6. Singgah malam Selasa kat sini...

    ReplyDelete
  7. salam. takpa..buat yang penting dulu :)

    ReplyDelete
  8. semoga kerja tu sempat settle.
    :D

    ReplyDelete
  9. lumrah bila balik bercuti , kerja menggunung ...

    ReplyDelete
  10. hai kak fiza :)
    salam april..
    semoga berjalan lancar semuanya ^_^

    ReplyDelete
  11. April fool .. tarikh lahir mak zara jg.. hehe..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah