Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Header Hello Kiity

13:43

Assalamualaikum.. time rehat nie tak buat apa, Fiza edit header skit.. boring jugak duk tengok header yang sama jer..
header ke-2 sejak setahun berblogging
Header baru
Siap.. 10 minit jer.. yang lain malas nak kacau.. kalau nak kacau kene ambil masa kan.. baik Fiza gunakan masa nie untuk BW.. >_< 


You Might Also Like

22 kitty baik hati komen

  1. comel header baru ni, yang lama pun comel juga....

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum fiza, comelnya header hello kitty dah center pula. hehehee pandai awak edit sendiri ~~~

    ReplyDelete
  3. hehe.. comey je datang sini.. :'D

    ReplyDelete
  4. comel & cantik tetap warna purple ya

    ReplyDelete
  5. tetap maintain dengan hello kitty ye fiza :)

    ReplyDelete
  6. hello kitty tetap di hati fiza ...

    ReplyDelete
  7. comellah..:DD lbh menarik dgn element bunga tukan..:D

    ReplyDelete
  8. momeynya . hehe . kita suke header hello kitty sis . hehe :D

    ReplyDelete
  9. pndai buat sndiri..kite ni redha je dah setahun x bertukar2 header n template T__T

    ReplyDelete
  10. minat hello kitty kah dear?

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum.... Cantik header baru....comel hello kitty....

    ReplyDelete
  12. yang sekarang comel sangat..

    ReplyDelete
  13. comel. hello hitty yg kalernya purple. unik

    ReplyDelete
  14. Oh my. Oh my. Comel sangat header baru ni :D

    ReplyDelete
  15. Pandai fiza edit sendiri yer.. mmg new header lg menarik.. =D

    ReplyDelete
  16. salam. mesti fiza ni pengumpul brg2 hello kitty kan?

    ReplyDelete
  17. Zara xpndai bab edit2 ni.. huhuhu

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah