Cash out Nuffnang - 2nd time

11:36

Assalamualaikum.. syukur sangat2 kerana cek Mr. Nuff dah sampai minggu lepas.. Sepanjang setahun sebulan Fiza berblogging, ini kali kedua Fiza terima income daripada blog Fiza nie...
Terima kasih Nuffnang Malaysia
p/s : Berhajat nak beli sling bag POLO.. hari tu dah survey kat Sogo.. lepas la nak beli nie..  tak sangka dengan berblogging dapat la jugak topup duit shopping.. Alhamdullillah.. 
Entry Cash out pertama 

You Might Also Like

32 kitty baik hati komen

  1. Wah ! Kita pun tengah tunggu cek daripada Nuff ni. Jom shopping sama. :P

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...rezeki..tahniah sis!:)

    ReplyDelete
  3. wahhh masyuk la tu fiza..lya tak cashout lagi..nak kumpul sikit buat blja raya nie :)

    ReplyDelete
  4. wahh mesti banyak tu kan? hihi..
    anne dah boleh cashout tapi rasa macam nak kumpul byk2 plak.. hehe..

    ReplyDelete
  5. salam. wahh..mesti seronok kan..

    ReplyDelete
  6. Wa..seronoknya.
    Kongsila kegembiraan dgn singgah kat blog Hana.. pastu klik klik jugak..hee hee.
    Btw,tahniah!!

    ReplyDelete
  7. Asssalammualaikum...

    jeles nyer mselim3 tak dapat cek lagi... heheh. Alhamdulilah moga sukses dengan nuffnang. Orait moga maju jaya berblog k.

    mselim3

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah rezeki dari berblog kan.. tahniah !

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah fiza. rezeki :) tu lah kan cerita2 dan kongsi pengalaman dah dapat duit .

    ReplyDelete
  10. wah2xx...tahniah..dapat juga kan..."DDD

    ReplyDelete
  11. Bestnya Fizaa. Hajar ada je nuffnang kat blog, tapi tak masyuk2. Ade tips berkesan tak? Share la dengan hajar :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah Fiza, bestnyer dah dapat cek dr nuff :)

    ReplyDelete
  13. wah beznye kak..alhamdulillah
    syok bersling2..hihi
    menabung nuffnang sini - ford

    ReplyDelete
  14. uiii,syok gila kak fiza^_^
    taniah2 :)..
    miza pun tegh tggu ni tpi lambat benoo..hehee..

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah.. zati x pernah merasa duit bloging lagi.. harap rezeki tu ade nanti.. aminn

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah rezeki berblogging tu fiza...

    ReplyDelete
  17. bestnye dapat, lom pernah dpt dr Mr Nuff -

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah . sis nak tggu hingga hujung thn utk cashout ...

    ReplyDelete
  19. Heee qila pun alhamdulillah dah dapat dah tapi malas nak cashout hhehehehehtak reti sebenarnya TT_TT pastu cmane je kak fyza heee.
    Qila takreti tapi takpe lah, kumpul je lah dulu hahaha

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah rezeki dik.
    Tahniah dik

    ReplyDelete
  21. waaaaahhhhhhh !!!! alhamdulillah.. rezeki =D zara blom perna cashout lagi.. ~~~~~ blom smpai tabungan tuuu nk di kluarkn.. sob..sob..sob..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah