Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Morning semua..

10:26

Assalamualaikum.. mulakan hari dengan senyuman..
 itu yang Fiza setkan dalam otak sekarang nie.. 
memang last week merupakan minggu yang sangat panjang dan sangat perit bagi Fiza..
 tapi alhamdullillah..
 Fiza tempuhi juga dan akan lupakan segalanya yang terjadi walaupun amat payah.. 
So.. lupekan semuanya..
Jadikan hari ini lebih baik daripada semalam..
Nak tahu tak apa yang Fiza suka buat kalau sedih.. 
Fiza suka memasak..
Sayur cendawan dan brokoli masak tiram, Sotong masak kicap dan Sambal udang..
menu yang Fiza masak makan malam tadi..
Walaupun sedih perut tetap kenyang..
>_<
p/s: Kalau kita tak naikkan motivasi diri sendiri, siapa lagi yang nak tolong naikkan.. betul tak..
jangan lupa zikir hari Isnin..

You Might Also Like

15 kitty baik hati komen

  1. jgn sedih2 ye fiza..
    senyum sokmo!
    =)

    ReplyDelete
  2. sy kalau stress sedih sy tak suka masak...suka makan je...hhee... be strong k

    ReplyDelete
  3. Semua nampak menyelerakan. Dan sekarang -- lapar. Y_Y

    ReplyDelete
  4. kalau ecah sedih ke,menangis ke,tetap nasi suap masuk mulut jugak..sedih bukan leh wat kenyang pon..haha..

    ReplyDelete
  5. rajin masak.... thanks utk zikir... kdg2 nk kena org ingatkan bru ingt nak baca

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum fiza, wahh rajinnya masak. hehee yangg, in shaa Allah sheila bersalin dekat hospital sg buloh je. nanti ada masa datanglah jenguk kita bila dah bersalin nanti ye ~~~

    ReplyDelete
  7. jgn sedih2 fiza..kitaorang ada d cne :D..rajin fiza masak mesti sdp..bila la kita dpt ketemu kan

    ReplyDelete
  8. fiza...kita geng...kalau sedih je mesti nak masak huhu..dan masak dikala kesedihan itulah makanan lagi jd sedap haha

    ReplyDelete
  9. Morning Fiza..wah banyaknya lauk..best-best...

    ReplyDelete
  10. salam. uwahhh..terliur tengok :D

    ReplyDelete
  11. Errmm.. sedapnya... macam boleh bau la dari sini.. :D

    ReplyDelete
  12. lapar pulak tengok lauk fiza..jgn sedih2 ye dik..

    ReplyDelete
  13. Be strong Fiza... Sedapnya masakan tu, terliur zumal tengok :)

    ReplyDelete
  14. Sedapnya kak Fiza. Saya makan roti je kat sini. Tetiba rasa sedih pula.

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah