Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Tahniah : Top komentor Mac 2014 Ourmemoria

13:35

Assalamualaikum.. kembali semula Fiza untuk jenguk2 blog pepel nie.. banyak mende nak buat nie setelah berhari-hari tak update blog.. pertama sekali Fiza nak listkan senarai Top Komentor Mac 2014 ~ ourmemoria.. 
6. Farah 

Bagi senarai 3 teratas, Fiza ada sedikit cenderahati nak diberikan kepada mereka atas sokongan dan komen yang tidak putus-putus menyokong Fiza.. Mereka adalah : 
Sila hantarkan butiran seperti berikut ke fizaizawa@gmail.com : 
Subjek : Top komentor Mac 2014 Ourmemoria
Nama Penuh :
Alamat Pengeposan:
No. Telefon:
Tahniah juga buat senarai top 10 dan juga pembaca blog ini.. tanpa sokongan korang semua, sunyilah blog Fiza nie.. 
p/s : Bagi mereka yang masih memberi detail untuk segmen Cuti-cuti GIVE AWAY, harap berbuat demikian.. lagi cepat korang bagi, cepatlah Fiza teruskan proses untuk pos hadiah.. >_<

You Might Also Like

29 kitty baik hati komen

  1. nampaknya akak kurang masuk blog nie...huhu...tahniah semua...wah...best dapat hadiah..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum fiza, wahh taniah buat 3 top komentator tersebut. hehe murah rezeki depa. singgah menabung ford sini ~~~

    ReplyDelete
  3. Tahniah..:)
    Nway..jom support GA ida
    http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

    ReplyDelete
  4. wahh..tahniah buat Asha dan Kak Aiza dan juga Zara :)

    ReplyDelete
  5. ehh alhamdulillah sedar tak sedar byk plak lya singgah komen cne kan..nnt lya hantar detail..tq fiza :D

    ReplyDelete
  6. eh eh ada terselit jugak nama akak fiza...he he he... thank you so much dear... tak expect pun sebenarnya...

    ReplyDelete
  7. Cutenya blog ni. Tahniah ramai pengkomen dan pengikut. Semoga terus berjaya dalam dunia blogging. All the best.

    ReplyDelete
  8. salam...tahniah kepada yang tersenarai.

    ReplyDelete
  9. wah wah terharu qila masuk jugak heheheh <3333333

    ReplyDelete
  10. wah2xx..mmg terbaik..:DD
    tahniah semua...

    ReplyDelete
  11. nama kita tak ade..ok fine kena rajin2 singgah n komen lepas nie..akekeke... semoga terus succes fiza

    ReplyDelete
  12. lepas ni kena komen banyak2 la kat sini..nak hadiah jugak..heheh

    ReplyDelete
  13. tahniah....sy memang jrg nak BW ne.. hehehe

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum sis...singgah ptg sini,jarang singgah sebab jarang on..huhu..

    ReplyDelete
  15. tahniah buat mereka..seronoknya
    zara n asha lya pun jd top komentar blog yumida...blogger yg ramah..alhamdulillah

    ReplyDelete
  16. Masya Allah. Macam tak percaya pula saya tersenarai.

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum dan salam singgah sini Fiza...wahh..tahniah kepada semua,mereka memang hebat dan terbaik..

    ReplyDelete
  18. best nye best nye ;DDDD
    taniah untuk smuanya!
    pasnie ad nama miza plak..kekekee :p ^_^!

    ReplyDelete
  19. Tahniah memang gempak2 lah blogger

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah.. terima kasih fiza.. semoga fiza terus success.. :D

    ReplyDelete
  21. Tahniah untuk semua yang tersenarai..

    ReplyDelete
  22. Wah, bestnyer dorang dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  23. Semoga kita bukan salah seorang daripada mereka. Aminn!!

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah. . Bru ari ni bksempata blogwalking.. zara mc ari ni.. xsehat. Huhu.. apa pon.. trima kasih tau bg hadiah .. =D

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah