Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

W.W ~ Hak Bermain Hak Kami

18:26

Assalamualaikum..
 terima kasih pada korang yang doakan kesihatan Fiza, 
serius memang demam tapi still datang kerja hari nie.. 
nak buat macam mana kan... layan nie...
Iklan Milo 
gheeeeee......

You Might Also Like

27 kitty baik hati komen

  1. Adoi! Kenapa lempang betul-betul? Hahahahaaa

    ReplyDelete
  2. Hihi kalau emak jawab hak memasak engko kena belajar hahah

    ReplyDelete
  3. kena lempang dah sebijik hahahaha

    ReplyDelete
  4. Deman jgn bising kat mak.. duk diam2.

    ReplyDelete
  5. hehehe... takutnyaa cakap mcm tu.kang pipi gebu (yeke) ni dapat lempang.lols.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Hehe..tergelak sorg tgk gmbr bby tu..comelt!!
    Get well soon fiza :)

    ReplyDelete
  8. hai..demam sekarnag musim anak demam berbalik2 sahaja. moga admin cepat smbuh dna ceria selalu

    ReplyDelete
  9. hheheek..kelakar face baby tu..dengan giginya sekali

    ReplyDelete
  10. jerit tahap mcm mak pekak , confirm kena lempang !

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah harap fiza kembali sihat..

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum fiza, hehe comel je! singgah menabung libresse sini~~~

    ReplyDelete
  13. semoga fiza kembali sihat seperti biasa..

    ReplyDelete
  14. comey baby tunjuk gg tu..rasa nk sekeh sbijik..hehe.. nuff utk fiza

    ReplyDelete
  15. mama baik hati anak buat salah dia akan pujuk balik kan

    ReplyDelete
  16. Get well soonn.. comel nya bby tuuu. . =D

    ReplyDelete
  17. Alahai comei nyer senyum dengan gigi sebatang nyer..! :D

    ReplyDelete
  18. hope cepat sembuh kak. beznye klo layan milo saat ni

    ReplyDelete
  19. hihihihih..ending di terus nangis dan pengsan.....ambik kau kena lempang..hihihih

    ReplyDelete
  20. hahaha naik geram pulak budak comel tu sengih haha

    ReplyDelete
  21. hahaaa,
    comeii ngat aihhh,ngeeeee :ppp

    ReplyDelete
  22. Assalammualaikum...

    wahh.. kena lempang.. kesian kan. Budak2 lak katakan..

    mselim3

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah