Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

CPUV ke- 20 ~ McDonald's Hello Kitty

11:00

Assalamualaikum.. 
sambil2 bersantai dah memikirkan menu untuk makan tgh hari nie, Fiza nak pos  CPUV yang ke-20..  McDonald's Hello Kitty.. 
Fiza memang peminat HK dan tak kan lepaskan peluang untuk dapatkan HK Circus of Life yang comel tu.. Setakat nie koleksi Fiza baru 3... 
Trepeze 
Magician 
Clown
Tak tahu la sempat ke tak nak kejar yang lagi 3 tu.. >_<

You Might Also Like

14 kitty baik hati komen

  1. wahh, byknye cpuv, hehhe thniah kak fiza :)

    ReplyDelete
  2. Amboi minat betol adik seorg nie dengan hello kitty
    Tahniah cpuv tu dik

    ReplyDelete
  3. sebab kak fiza minat sangat HK sebab tu dapat cpuv pun ada kaitan dngn HK,hehe. semoga terus murah rezeki ye kak :D

    ReplyDelete
  4. Miza satu pun x de..
    Hahaa..
    Sedih sungguh :p

    ReplyDelete
  5. dah agak dah fiza buat koleksi hello kitty .

    ReplyDelete
  6. akak timm suka gila kumpul koleksi hello kitty ni..haha!

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum... fiza,

    Moga sukses selalu.. moga2 cpuv nie lama di blog nie..

    mselim3

    ReplyDelete
  8. Wah dah kumpul koleksi HK dari McD yer... Comel la... Tahniah untuk cpuv tu yer Fiza :))

    ReplyDelete
  9. wah peminat hello kitty tak lepas kan peluang nie :D

    ReplyDelete
  10. tahniah..hello kitty memang comel fiza...

    ReplyDelete
  11. waaaaaaaaaah bestnya ada cpuv HK

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah