Poll Result Nuffnang

19:05

Assalamualaikum dan Selamat petang.. dah lepas waktu kerja.. 
so sebelum nak tutup PC kat opis nie.. 
Fiza nak update sikit pasal Poll Result Nuffnang yang sebelum nie ada diletakkan di blog Fiza dan juga blogger2 lain.. still lagi berjalan rasanya tetapi Fiza dah remove pulak dari page nie.
Nak kongsikan sikit pasal keputusan yang positif mengenai blog nie hasil undian korang semua..
Syukur, 50% meletakkan blog nie di paras Excellent..
 Kene banyakkan personal entries lepas nie.. hurmmm... 
yang datang komen pun 39%
Dan informative.. hehe.. tang mana tu?
Bagi Fiza keputusan poll nie memang sangat positive dan buatkan Fiza lebih bersemangat untuk berblogging.. Terima kasih pada blogger yang singgah dan sudi mengundi.. 
Korang dah semak.. klik jer kat Nuffnang korang ataupun klik kat sini http://www.nuffnang.com.my/blogger.. 
Nanti kongsikan dengan pembaca yang lain yer...

You Might Also Like

21 kitty baik hati komen

  1. macamana nak tengok ek? alamak.. blur pulak mama

    ReplyDelete
  2. wah...untung laa kalau ada polls macam nie..saya pun tak ingat sy register ke tak dulu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. Nak cuba la juga nnt. Daripada poll ni dpt tau apa yang pembaca blog nak kan. Dan boleh tau tahap blog kita.

    Mesti kena cuba ni.

    ReplyDelete
  4. Lya tak pernah plak cek nnt lya try

    ReplyDelete
  5. Bagus terbaik la.. lepas ni boleh buat soalan lain pulak huhuhuu.. :D

    http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/royal-belum-part1-calling-from.html

    ReplyDelete
  6. haiii... lama tak jenguk blog akak. makin excellent aihh .bagusss2 =)

    ReplyDelete
  7. wah nak semak jugak lah hehe

    ReplyDelete
  8. salam. sy tak semak lagi hahaa

    ReplyDelete
  9. Tak pernah tahu pun pasal ni.

    ReplyDelete
  10. tak pernah terfikir pun nak cek .

    ReplyDelete
  11. lama tunggu nuffnang keluarkan hasil poll ni.. hehe..

    ReplyDelete
  12. menarik..Congrats Fiza..

    ReplyDelete
  13. wow..maklum balas yg baik.. macam qualiti control plak.. heheh

    ReplyDelete
  14. goodluck and keep blogging kak! :D

    ReplyDelete
  15. hehe tak pernah check pun..poll pun dh buang lama dah..:P

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah